Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
nedjelja 26. 7. kod Haca u Gradisku - PROPALO
hac:
ne bi vam preporučio preko garešnice pakraca iči,ogromne uzbrdice i tak,zajebani cajci......najbliža ruta vam je direktna starom cestom.....zagreb-dugo selo-ivanić-kutina-novska-okučani-nova gradiška.......dosta je dobra cesta,nekih 130-140 km.....super je ideja,još ak če i kiza dolazit sa ekipom iz VK mogao bi bit lijep dan na stazi
ivan007:
--- Citat: hac - 21 Srpanj, 2009, 23:01:37 ---ne bi vam preporučio preko garešnice pakraca iči,ogromne uzbrdice i tak,zajebani cajci......najbliža ruta vam je direktna starom cestom.....zagreb-dugo selo-ivanić-kutina-novska-okučani-nova gradiška.......dosta je dobra cesta,nekih 130-140 km.....super je ideja,još ak če i kiza dolazit sa ekipom iz VK mogao bi bit lijep dan na stazi
--- Kraj citata ---
meni jos vise to pase ja sam u dugo selu :icon_thumright:
2TDottore:
--- Citat: hac - 21 Srpanj, 2009, 23:01:37 ---ne bi vam preporučio preko garešnice pakraca iči,ogromne uzbrdice i tak,zajebani cajci......najbliža ruta vam je direktna starom cestom.....zagreb-dugo selo-ivanić-kutina-novska-okučani-nova gradiška.......dosta je dobra cesta,nekih 130-140 km.....super je ideja,još ak če i kiza dolazit sa ekipom iz VK mogao bi bit lijep dan na stazi
--- Kraj citata ---
da....ova ruta nije losa al bolja je zagreb-sisak-popovaca-kutina itd.......i znam tu cestu jer smo nedavno horvat i ja isli u slavonski brod tim putem.......
racunajte da nam treba jedno 3-4 sata do dolje jer ima malo vise od 200km i znaci ja bi krenuo oko 7 ujutro iz zagreba.....
ivan007:
tim putem sto je hac reko iz sesveta imamo tocno 155km (provjereno) cesta je super za przenje :laughing7:
zich:
kaj se mene tice moze i u 6 ujutro, ali sumnjam da ostalima tako pase
eto, rutu imamo, volju imamo, skutere imamo, jos neku lovu da nabavio i idemo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju