Tehnički kutak > Tuning skutera

UFF!

<< < (3/6) > >>

eladio:

--- Citat: speed - 05 Svibanj, 2007, 13:20:58 ---kad kupujes dijelove za skuter nikad nemoj rec da su za njega jer te mogu doc i dva puta skuplje,ili jos gore da ti nece prodati

--- Kraj citata ---

molim? mora ti prodat!!

kao prvo, mora se znat cijena, ona mora biti istaknuta na proivodu! i nesmije se mjenjat! i ako ti to zelis, i on te neznam kako ne voli... mora ti prodat! sve to brani USTAV RH  :glasses9:

metalac:
pa mozda je to nekva hungčung kvaliteta i sve u k*rcu pa ti zato nije htel prodati jer zna da nesto nije uredu s tim proizvodom.. nemam pojma  :dontknow:

StreetRunner:

--- Citat: LOOD - 05 Svibanj, 2007, 01:39:29 ---Evo da vam ispricam kaj mi se dogodilo i nemogu vjerovati da ima takvih supaka. Odvezem neki dan skut na servis i ostavim kacigu u sicu i gotov skut nakon 3 dana i nazovem nekog lika posto je danas padala kisa da mi ode po skut i da ce dobiti pare kad ga doveze i doveze on meni skut sve radi sve 5, dam ja njemu pare i ode on, a ja otvorim sic i nema kacige, popizdio u pm  i sad brzo moram zvati sutra servis i njega, ko je maznuo kacigu jer ce dobiti po pi*ki svi koji bi mogli biti upleteni. Samo da vas upozorim ne znam kakva imate iskustva s servisima ali pazite na svoje stvari i ne ostavljajte nista ispod sica kad vozite skut na servis.

--- Kraj citata ---
a likova ludi,a imaju hrabrosti ili im se slučajno desilo :laughing7: :laughing7:

Punisher:
To ja uopće ne bi zvao servisom...  :angry7:

Bongo:
Ja samo ne kužim jednu stvar. Zakaj ne velite na glas i ne napišete ime servisa i prodavaone? Čega vas je frka? Da im se ne zamjerite? Pa nebute valjda opet išli u taj servis/dućan?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju