Tehnički kutak > Tuning skutera

UFF!

(1/6) > >>

LOOD:
Evo da vam ispricam kaj mi se dogodilo i nemogu vjerovati da ima takvih supaka. Odvezem neki dan skut na servis i ostavim kacigu u sicu i gotov skut nakon 3 dana i nazovem nekog lika posto je danas padala kisa da mi ode po skut i da ce dobiti pare kad ga doveze i doveze on meni skut sve radi sve 5, dam ja njemu pare i ode on, a ja otvorim sic i nema kacige, popizdio u pm  i sad brzo moram zvati sutra servis i njega, ko je maznuo kacigu jer ce dobiti po pi*ki svi koji bi mogli biti upleteni. Samo da vas upozorim ne znam kakva imate iskustva s servisima ali pazite na svoje stvari i ne ostavljajte nista ispod sica kad vozite skut na servis.

vpucko:
hehe pazi ovo:

ja doveo skut na servis REDOVAN dok je jos pod garancijom bio i ladno doso po njeg i ocu kresnit el. starter i nece i ajd mislio otkacila se klema sa akomulatora otvorim dolje pretinac NEMA akomulatora

reko koji ku***
nist vratio se u servis kao di je "gospodine nije ni bio akomulator" i na kraju kad je stari doso mal reda napravit ured je stavljen drugi pod izgovorom kao da ovoga stvarno nije bilo

e i da kljuc za svjecicu su mi makli isto, reko stvarno ostavite si to

ma strasni su onoo... stvarno neam rijeci

SlowRider:
Dobro je da ti nisu rekli: "Gospodine, ovo nije Vas skuter"

lik-bj:
zato ja nikad nebi vozio motor na servis, naj bolje sam svoj majstor

marko.p:
pazite ovo...idem ja kupit gumice,one šta idu oko klipića u kočnici(to se inaće ne prodaje u salonima,nego sam ja otišo u dućan sa gumicama),pokažem da mi trebaju te gumice,trgovac kaže da ima i koštaju par kuna,pita on za šta mi to je,ja budala kažem da mi je to za skuter,a on meni,aha za skuter,te gumice ti ja nemogu prodat,pitam ja pa zašto,a on meni jednostavno kaže,oprosti nemogu ti ih prodat i otiđe...ići će stari u ponedjeljak pa će reč da mu trebaju za kompresor pa ih možda njemu prodaju...mislim stvarno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju