Tehnički kutak > Tuning skutera

Kotači sa NKD-a na običnog Stalkera

<< < (2/4) > >>

Chupsy:

--- Citat: gokiSP - 21 Srpanj, 2009, 02:24:57 ---pase i bilo bi dobro da stavis iza podizac amortizera da nebi zastrugalo preko rupa po rezervaru...gume uzmi sava mc29, bridgestone ml50, bridgestone bt30...

--- Kraj citata ---
niš ne struže, ako je amortizer dobar

gokiSP:

--- Citat: Chupsy - 21 Srpanj, 2009, 22:35:20 ---niš ne struže, ako je amortizer dobar

--- Kraj citata ---

neznam iz vlastitog iskustva al vidio sam kod maria pa mi ne izgleda bas simpaticno onako guma blizu rezervara..

Trinad:

--- Citat: gokiSP - 21 Srpanj, 2009, 02:24:57 ---pase i bilo bi dobro da stavis iza podizac amortizera da nebi zastrugalo preko rupa po rezervaru...gume uzmi sava mc29, bridgestone ml50, bridgestone bt30...

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:
Malo sam tražio po tvojoj preporuci, kažu svi za Bridgestone Battlax BT-50 da je najbolja tako da će biti bt50  :hello:

gokiSP:

--- Citat: Trinad - 22 Srpanj, 2009, 01:44:56 --- :icon_thumright:
Malo sam tražio po tvojoj preporuci, kažu svi za Bridgestone Battlax BT-50 da je najbolja tako da će biti bt50  :hello:

--- Kraj citata ---

bt 50 ne postoji, bt30 je batlax a ml50 je molas..obadvije bridgestone naravno..

Benjamin:
Kaj nisu to felge od ko od runnera inace..jedino kaj ima iza mozda bubanj.

Pasu.Ja imam starijeg stalkera s diskom iza i prva i zadnja od runnera 12..a pasu i od nrg 13.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju