Sportski kutak > Sve vezano za utrke
PH & EP Skuteri 2009, 4. utrka - VIROVITICA, 08. i 09. kolovoza 2009.
Ceky:
--- Citat: divljakusa - 10 Kolovoz, 2009, 12:30:53 ---Prvi je bil Kude, drugi Strcko (neznam kak se zove xd) a treci Sose :)...to je klasa 70, za ostalo neznam.
--- Kraj citata ---
dobro da Kude vozi za 70 ccm... kolko ih ostavi... hahahahhahahahahhahahha price za malu djecu.. ipak je iz Sibenika... :laughing6: :toothy12:
2TDottore:
--- Citat: Ceky - 11 Kolovoz, 2009, 15:44:18 ---
dobro da Kude vozi za 70 ccm... kolko ih ostavi... hahahahhahahahahhahahha price za malu djecu.. ipak je iz Sibenika... :laughing6: :toothy12:
--- Kraj citata ---
hm.....a to da kude vozi 70cc o tom bi se dalo raspravaljat.....mislim da je u igri ipak nesto malo jaceg od 70cc...... ::)
Ceky:
--- Citat: 2TDottore - 11 Kolovoz, 2009, 15:51:45 ---hm.....a to da kude vozi 70cc o tom bi se dalo raspravaljat.....mislim da je u igri ipak nesto malo jaceg od 70cc...... ::)
--- Kraj citata ---
nema se sta raspravljat... ;D ja sam siguran u tooo!!! nemogu rec 100 % ali...
2TDottore:
--- Citat: Ceky - 11 Kolovoz, 2009, 16:08:06 ---nema se sta raspravljat... ;D ja sam siguran u tooo!!! nemogu rec 100 % ali...
--- Kraj citata ---
jbg.....znam jos neke koji isto tako misle.....al ak je to istina to je veoma nesportski od njega jer razlika izmjedju 70cc i 77cc je u nekoliko konja i naocigled se vidi da mu motor ide dosta bolje od ostalih koji su u vrhu poredka..... :hmh:
ami trade:
taj motor je jako dobro složen i mislim da je sve regularno na njemu!
kude je uništio puno blokova i cilindara dok je našao pravi omjer da skut tako ide!
ko god je slagao tako nešto na skuter zna da nije lako to složiti da motor ide jako dobro, ima puno caka
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju