Općenito > Generalno o skuterima
pad sa skuter + oštećenja
3alfa3:
--- Citat: Antares - 20 Srpanj, 2009, 18:22:27 ---Znam da sam pročitao već na forumu da skuter nebi smio biti nikada u tom položaju
--- Kraj citata ---
To vrijedi samo za 4T mashine gdje onda dolazi do mijesanja benge i ulja pa izgube podmazivanje. Kod 2T samo dignes, upalis skut i krenes dalje.
Lazo:
ja sam sa skuta pao 2 puta i to uvijek na lijevu stranu al neznam kako mi je oba puta radio stalno
SlowRider:
Skuter sa rezonantnim auspuhom ce uvijek prije pasti na lijevu stranu. Eto to sam ja zakljucio :icon_biggrin:
luna500rr:
Ja sam jucer s silverstonom s probusenim lajtungom prednje kocnice i bez sajle zadnje kocnice pod punim gasom nizbrdo (60-65 po satu, realno oko 55km/h), umalo izgubio glavu, kako je to bio samo jedan od sto testova jucerasnjih pri reparacijama po motoru, nisam imao ni kacigu... Tri puta mi je proklizao prednji tocak, nekako sam uspio uhvatiti kontrolu i nastavio kociti nogama i srecom sam stao 5cm od zida... Nitko od prisutnih nije mogao vjerovati da nisam pao...
Tek nakon toga 10min su mi se noge pocele tako tresti da nisam mogao voziti lunu nego sam stao na pice dok se nesmirim :laughing7:
Bruno1990:
--- Citat: SlowRider - 21 Srpanj, 2009, 13:04:26 ---Skuter sa rezonantnim auspuhom ce uvijek prije pasti na lijevu stranu. Eto to sam ja zakljucio :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ja samo od tri puta sva tri puta pao na desnu stranu :dontknow: ( al auspuhu nista )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju