Općenito > Generalno o skuterima

pad sa skuter + oštećenja

<< < (4/5) > >>

Lunist:

--- Citat: Lunist - 22 Srpanj, 2009, 16:17:42 ---ja kad sam opal spigal sam vilicu a plastike nisam ni ogrebal

--- Kraj citata ---
a od udarca mi se sjebala brava i kljuc nisam mogel izvadit van i kontakt je bil naopak i motor nije palil :glasses9:

Darko:
ma to se gasi samo ako imas novi skuter ... :toothy12:

sa adlyem sam bio takoder pao tj. uletio u zavoj u kojemu ako bi stao mozes frizuru napraviti koliko sjaji. otklicao nekih 5m ogulo koljena ruke i rebra i nastavio dalje i nije se bio ugasio skut ...

jerdam:

--- Citat: Antares - 21 Srpanj, 2009, 13:59:31 ---Evo slike ošećenja.

Jel bi se dalo to ikako srediti sa nečim tipa onaj xerapol za staklo. Sa xerapolom sam super uspio srediti ogrebotine na prozirnoj plastici. Jel ima išta za ovo?
Nisam siguran jeli ta plastika farbana ili je to njena boja.

--- Kraj citata ---

Po slikama koliko sam primjetio nisi nista razbio nego samo izgrebao.... tako da ako nisu duboke ogrebotine samo skini plastike i ismirglaj sa brus papirom 400 600 a mozes i 1000,a ako imas kompresor i farbu onda ti je to dva dana posla ako zelis napraviti kvalitetan posao... a u slucaju da su ti duboke ogrebotine onda nabavi od frenda kit i malo to zakitaj i sve ismirglaj i sve ce biti kao sto je bilo novo...

Meni je na skuteru frend polomio pola prednjeg blatobrana tako da imam jednu veliku rupu na sredini blatobrana to smo jucer ja i frend sa onime za brodove lijepo za lijepili i sutra cemo to zakitat izbrusiti i bit ce kao novo, a za ove manje poslove uopce ti nije potrebno da koristis plastiku i ono za brodove...

wonderkid:
ja pao 2 puta sa skuterom i to uvijek na lijevu stranu,prvi puta sam pao sa brzinom od 15 km/h a drugi put sa 10km/h,u obodva pada krivac je bio debeo kamen preko kojeg sam prosao i guma odklizila

dino gp1:

--- Citat: wonderkid - 27 Srpanj, 2009, 22:42:15 ---ja pao 2 puta sa skuterom i to uvijek na lijevu stranu,prvi puta sam pao sa brzinom od 15 km/h a drugi put sa 10km/h,u obodva pada krivac je bio debeo kamen preko kojeg sam prosao i guma odklizila

--- Kraj citata ---

Sva sreća da nisu bile neke veće brzine u pitanju :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju