Tehnički kutak > Tuning skutera

runner sp50 svijetlo preko brave kljuceva

<< < (2/5) > >>

zokizo:

--- Citat: dino73n - 20 Srpanj, 2009, 21:53:42 ---Inzinjeri iz gilere su budale pa odvojili svijetla od akumulatora a ti pametan pa to spojio,svaka cast.Kupi si kakav dobar punjac za akumulator i jos jedan akumulator za rezervu :hello:

--- Kraj citata ---

ti ili neznas citati ili sta,,pitanje je: posto su mi svjetla bila preslaba spojio sam ih direkt na akumulator sad odlicno radi ali me zanima dali je moguce to spojit i na bravu tako da kad ugasim motor izvadim kljuc da mi se i svjetla ugase kao sto je i original jer mi se vec par puta desilo da ih zaboravim ugasit koje inzinjere i koje punjace ti spominjes tog nema u mom pitanju
ako neznas odgovor preskoci moj post ZAHVALJUJEM  ::)

dino73n:
Ipak ti ja to nisam bezveze napisao,to sto ti svjetla rade odlicno to ce da ti traje dva dana i kraj price.Sijalica koja su u faru su 30W skupa a regler daje za punjenje akumulatora manje od 1A a to je u najboljem slucaju 14W a to znaci da iz tvog akumulatora izlazi dosta vise struje nego sto ulazi a to zavrsava praznim akumulatorom.

A odgovor na tvoje precizno pitanje je vrlo jednostavan,i nebi trebalo ni na jednu zicu spojiti + sa baterije nego napajanje svjetala treba spojiti na + sa brave a njega ces naci tako sto ces ispitivacku lampicu spojiti na ram motorai traziti na koj zici imas + kad dodas kontakt.

Eto ti tvoj odgovor i vidimo se za par dana u temi "runner-prazan akumulator"

zokizo:
eto vidis to si mogao i u prvom postu napisat priznaj da nije bilo tesko a niti tolko strasno to istipkati  :happy3: hvala na pomoci 

dino73n:
Hehehe,ko bi propustio priliku  :toothy12:

zokizo:
bez zajebancije sad kako drukcije napravit da svijetli kako treba osim spojit direkt na akumulator??????

onako nista nisam vidio po noci, morao sam vozit 30 na sat da se ne ubijem negdje, posto po zakonu po danu moraju biti upaljena svijetla bit ce dugo svijetlo upaljeno koje je normalno spojeno i nebi trebalo nikom smetati a po noci ovo sto je direkt na bateriji, po noci ionako nevozim puno i sto se tice punjenja baterije mislim da ce se napunit preko dana

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju