Općenito > Generalno o skuterima

sta je bolje?

<< < (2/5) > >>

dino gp1:

--- Citat: strwo_stunt_team - 20 Srpanj, 2009, 15:07:36 ---bok. evo ovako prodo sam svoj skuter  sf 2 206 wrc u kojeg sam ulago truda i svega=) ,  i sada se razmišljam o kupovini drugog , razmišljam se između sp 180 , sr 150, ili naturpijane 50-ke .
znam sve i o spu , i sru , ali me zanima sta je lakše za održavat i s cim cu bit zadovoljnjiji s ova 2 ili sa nabrijanom 50-kom . ja bi inace kupovo nesto puno jače , ali tek ce mi 17 god , pa ....  hvala!

--- Kraj citata ---

Ovisi što bi slagao na 50 ccm, base, midrace?

gokiSP:
pa mislim ako znas sve o srki i spu po pricama sta ti onda neko mora jos pricat... :dontknow:

strwo_stunt_team:
cuj zanima me jel lakše održavat serijskog spa 180 ili nabrijanu 50 , i kad bi kupovo 50 ccm , vec bi uzimao složenu , pa bi mjenjo ak sta treba i nadodo

dino gp1:

--- Citat: strwo_stunt_team - 20 Srpanj, 2009, 15:33:19 ---cuj zanima me jel lakše održavat serijskog spa 180 ili nabrijanu 50 , i kad bi kupovo 50 ccm , vec bi uzimao složenu , pa bi mjenjo ak sta treba i nadodo

--- Kraj citata ---

Bolje sp nego midrace 70, base je već druga priča...

Bruno1990:

--- Citat: strwo_stunt_team - 20 Srpanj, 2009, 15:33:19 ---cuj zanima me jel lakše održavat serijskog spa 180 ili nabrijanu 50 , i kad bi kupovo 50 ccm , vec bi uzimao složenu , pa bi mjenjo ak sta treba i nadodo

--- Kraj citata ---
treba znat održavat nabrijanu 50, seriskog spa samo servisiranje...izaberi

i da nabrijana 50 moze biti bilo kakva sa base, midrace high end setupima, pa si racunaj koliko ti jos love treba da i dalje vozi  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju