Tehnički kutak > Tuning skutera

carb me *ebe :(

<< < (5/7) > >>

Kemo_nrg:

--- Citat: radomir.g - 20 Srpanj, 2009, 18:21:41 ---Treba ti veca dizna...Probaj sa 5-7 brojeva vecom

--- Kraj citata ---
*ebiga sad, imam diznu 70 nju sam bio stavio isto se gusio  , aj  probacu poslije nemam vise zivaca to sad raditi  :angry9:

Kemo_nrg:
ev bogu fala, cini se da sam ustelao  :toothy10: , mislim da nije skroz isto ko prije, da je prije bilo bolje ustelano, al eto de stas   :happy8:    ,

sad je unutra dizna 70 i twin air spuzva, al je prljava dosta i skoro sva je od benzina, a red sponge je nov al nesmijem ga staviti da nebi opet sta raz*ebo  :toothy12: :toothy9:

3alfa3:

--- Citat: radomir.g - 20 Srpanj, 2009, 15:18:50 ---Ako se gusi na full gasu treba ti veca glavna dizna.. Uglavnom na full gasu uticaj ima samo glavna dizna, igla sluzi za stelovanje od 1/4 do 3/4 gasa... Dizanjem i spustanjem igle stelujes smesu na srednje spektru otvora gasa....

--- Kraj citata ---

Skoro da je tako.
Ipak i igla ima nesto malo utjecaja.

Dokaz?

Sa bogatijom iglom sam imao diznu 70, a sada sa siromasnijom iglom 85 i smjesa je ista na ful gasu

radomir.g:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Srpanj, 2009, 20:48:35 ---Skoro da je tako.
Ipak i igla ima nesto malo utjecaja.

Dokaz?

Sa bogatijom iglom sam imao diznu 70, a sada sa siromasnijom iglom 85 i smjesa je ista na ful gasu

--- Kraj citata ---
Dobro to stoji da sa npr. W7 iglom ide veca dizna nego sa W16... Ali decko nije nista menjao samo se zeza oko dizni i filtera  :icon_thumright:

Kemo_nrg:
danas opet isti problem, scooter ide fino , al nije ni blizo kako je prije iso, fino krene do 30 km/h i onda me zaebava, ubrzanje dosta slabije nego prije osjetim da mu nesto neda daide  :( , neznam sta da radim , max nece preko 95   :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju