Tehnički kutak > Tuning skutera
Umro Aerox
marin:
Ok i kaj dalje,kak ću znati dali su one ili nisu? Sorry na tolko pitanja,ali fakat mi mehanika nije jača strana,bar kaj se skutera tiče.
_aerox_:
prijatelju motor ti uopce ne pali jelda?isti problem sam i ja imao,i isto provjerio lamelice,nisu,ocistio cijeli karb,ustelao ga,nije,skido rezervoar cistio,isto nista...ma sve zivo ispregledo i skuzio da nije nis,na kraju mi je oso dihtung na cilindru...to se fino zamjenilo i sad je ko novi
marin:
A nažalost da. Kako sam i napisao,vozio sam se jedno 7 -8 kilometara sa njime,i to normalna vožnja,nisam ga ni tjerao ni nikaj i na semaforu se samo ugasio. Nakon toga se neda više upaliti,dobio sam ga par puta na par sekundi i to na nekom kilavom leru i mam bi se ugasio.
_aerox_:
ma ja mislim da je toto,meni je to prije kojih godinu i pol otislo,kad se jos nisam niti tolko kuzio u slaganje itd...odveo ga u servis i ljudi fino otisao ti dihtung dole na cilindru i pusta ti vodu to se zamjenilo i sad je ok...i meni se tako gasio nakon par sec,i onda uopce vise nije palio
marin:
Pa kuda je prije otišao,prešao sam jedva 3000 sa tim kitom,a nisam ga nekaj posebno i dera. Nego reci ti meni,koliko te taj sport koštao?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju