Općenito > Propisi

Plačanje poreza na prijepis?

<< < (3/5) > >>

mrcina:
ovako na ugovoru o kupovini moraš imati dva pečata od ovjeritelja i porezne inače ti neide registracija u mupu.

Losinj:

--- Citat: mrcina - 21 Srpanj, 2009, 16:48:42 ---ovako na ugovoru o kupovini moraš imati dva pečata od ovjeritelja i porezne inače ti neide registracija u mupu.

--- Kraj citata ---

krivo pricas,nemoras nis od porezne imat,100% provjereno sam sam to vidjeo kad sam nekidan rjesavo prepis

alfist159:
Evo ovako, mene zanimada li je manji porez na prijepis ako je vozilo karambolirano i kako to ostvariti?

..::IVKULJA::..:

--- Citat: alfist159 - 08 Svibanj, 2010, 00:13:04 ---Evo ovako, mene zanimada li je manji porez na prijepis ako je vozilo karambolirano i kako to ostvariti?

--- Kraj citata ---

u vecini slucajeva ne,ako mu je sumnjiva cijena navedena u ugovoru,ciko uzme katalog i gleda cijenu

n0n4m3:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 08 Svibanj, 2010, 02:23:16 ---u vecini slucajeva ne,ako mu je sumnjiva cijena navedena u ugovoru,ciko uzme katalog i gleda cijenu

--- Kraj citata ---

nije istina ... prijatelj je imao ramu od vx-a 125 iz 2006 .. donio slike karamboliranog skutera i same rame .. i samo ramu su mu procijenili na odredenu vrijednost i platio 200kn poreza .. dok bi za cijeli motor vx iz 2006 platio oko 500 -600 kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju