Općenito > Propisi
Plačanje poreza na prijepis?
mrcina:
ovako na ugovoru o kupovini moraš imati dva pečata od ovjeritelja i porezne inače ti neide registracija u mupu.
Losinj:
--- Citat: mrcina - 21 Srpanj, 2009, 16:48:42 ---ovako na ugovoru o kupovini moraš imati dva pečata od ovjeritelja i porezne inače ti neide registracija u mupu.
--- Kraj citata ---
krivo pricas,nemoras nis od porezne imat,100% provjereno sam sam to vidjeo kad sam nekidan rjesavo prepis
alfist159:
Evo ovako, mene zanimada li je manji porez na prijepis ako je vozilo karambolirano i kako to ostvariti?
..::IVKULJA::..:
--- Citat: alfist159 - 08 Svibanj, 2010, 00:13:04 ---Evo ovako, mene zanimada li je manji porez na prijepis ako je vozilo karambolirano i kako to ostvariti?
--- Kraj citata ---
u vecini slucajeva ne,ako mu je sumnjiva cijena navedena u ugovoru,ciko uzme katalog i gleda cijenu
n0n4m3:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 08 Svibanj, 2010, 02:23:16 ---u vecini slucajeva ne,ako mu je sumnjiva cijena navedena u ugovoru,ciko uzme katalog i gleda cijenu
--- Kraj citata ---
nije istina ... prijatelj je imao ramu od vx-a 125 iz 2006 .. donio slike karamboliranog skutera i same rame .. i samo ramu su mu procijenili na odredenu vrijednost i platio 200kn poreza .. dok bi za cijeli motor vx iz 2006 platio oko 500 -600 kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju