Tehnički kutak > Tuning skutera

BiCylinder

<< < (5/9) > >>

robert:

--- Citat: dino gp1 - 20 Srpanj, 2009, 17:05:23 ---Jesi li ti to počeo razmišljati o novom projektu ili se meni samo čini? :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
jesam, al za sada samo planovi i nikakvi radovi. al nije 100% ovo sa dva cilindra. preskupo i što je najvažnije na ovaj sa dva cilindra idu i dva fergazera. a ja neznam ni jedan pošteno naštelat, sa dva bi napravio samo sranje :laughing11:

dino gp1:

--- Citat: robert - 20 Srpanj, 2009, 17:09:30 ---jesam, al za sada samo planovi i nikakvi radovi. al nije 100% ovo sa dva cilindra. preskupo i što je najvažnije na ovaj sa dva cilindra idu i dva fergazera. a ja neznam ni jedan pošteno naštelat, sa dva bi napravio samo sranje :laughing11:

--- Kraj citata ---

:laughing6:

Da, zahebano je što ide sve 2x, treba imati i para i znanja za tako nešto...

gokiSP:

--- Citat: robert - 20 Srpanj, 2009, 17:02:41 ---ali trebaju ti sve moguće dimenzije, gdje i kako njih organizirati?

--- Kraj citata ---

ma dobro nekako bi se iskemijale mjere, mozda bi se dalo kontaktirat s nekim ko ima nesto takvo u svom vlasnistvu pa bi taj neko mozda bio voljan za neku svoticu dat mjere... :toothy11:  mozda bi se dalo i iskemijat usis 1 u 2 dako da ide saqmo jedan malo veci karb...

dino gp1:

--- Citat: gokiSP - 20 Srpanj, 2009, 17:21:35 ---ma dobro nekako bi se iskemijale mjere, mozda bi se dalo kontaktirat s nekim ko ima nesto takvo u svom vlasnistvu pa bi taj neko mozda bio voljan za neku svoticu dat mjere... :toothy11:  mozda bi se dalo i iskemijat usis 1 u 2 dako da ide saqmo jedan malo veci karb...

--- Kraj citata ---

Da ali to je dosta rijetko, baš me zanima koliko takvih ima u hr

robert:
nema tu kemijanja, ako radiš tako nešto onda slaži u 1/100 milimetra točno. sve ostalo bi bilo samo bacanje novca.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju