Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
GP1 open 70 ccm (midrace)
dino gp1:
--- Citat: ryder on the storm - 19 Srpanj, 2009, 20:21:24 ---lijep skut, ti ide dosta bolje sa shotom nego s mhr replicom?i jesi li dobio šta sa karbom i gljivom?
--- Kraj citata ---
Normalno da sam dobio :icon_thumright: Još sam planirao uzeti s6 prirubnicu ali nema se para trenutno :icon_biggrin:
gokiSP:
--- Citat: dino gp1 - 19 Srpanj, 2009, 20:20:42 ---Da replica ima odličan zvuk ali to je spuh za serijalu, nije to za kit, eventualno neki base inače puca...sa shotom ide puno bolje skuter, još ima posla oko prijenosa ali ja sam već sada jako zadovoljan... Kada sve riješim stavljam filmić kako ide, trenutna potrošnja 6.7 l :frajer:
--- Kraj citata ---
koja dizna?
dino gp1:
--- Citat: Losinj - 19 Srpanj, 2009, 20:23:10 ---cek onda kad je bila replica spuh gore nije bio ovaj kit? nesjecam se sad bas al mislim da si ljepo prosao onaj dan kad sam te vidjeo. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Kada je to bilo? Replicu sam vozio na serijali i nešto malo na replica kitu dok nije napukao spuh...
dino gp1:
--- Citat: gokiSP - 19 Srpanj, 2009, 20:24:42 ---koja dizna?
--- Kraj citata ---
86
Losinj:
--- Citat: dino gp1 - 19 Srpanj, 2009, 20:25:05 ---Kada je to bilo? Replicu sam vozio na serijali i nešto malo na replica kitu dok nije napukao spuh...
--- Kraj citata ---
cini mi se oko nove godine,al nisam siguran
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju