Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
GP1 open 70 ccm (midrace)
dino gp1:
--- Citat: gumy - 19 Srpanj, 2009, 18:49:41 ---uredan derbi, sam okreni slike da se normalno vidi :)
kvačilo serijsko ili?
--- Kraj citata ---
Da, delta je trenutno u prodaji jer mi treba lova pa sam odlučio ostaviti serijsko....
--- Citat: tomof10 - 19 Srpanj, 2009, 18:50:59 ---nista zeleni stavi serijski centralni kuglice 5,0 i neke tvrde federe na kvacilo(zute)
--- Kraj citata ---
Žuti iz malossi pakiranja su već gore....
tomof10:
--- Citat: dino gp1 - 19 Srpanj, 2009, 18:54:43 ---Da, delta je trenutno u prodaji jer mi treba lova pa sam odlučio ostaviti serijsko....
Žuti iz malossi pakiranja su već gore....
--- Kraj citata ---
ondan stavi serijski centralni ili malossi plavi i kuglice 5,0 ostali federi su ti svi mekci od serijskog isprobano.
dino gp1:
--- Citat: tomof10 - 19 Srpanj, 2009, 19:06:02 ---ondan stavi serijski centralni ili malossi plavi i kuglice 5,0 ostali federi su ti svi mekci od serijskog isprobano.
--- Kraj citata ---
Ok, nabaviti ću serijski :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: gokiSP - 19 Srpanj, 2009, 18:23:57 ---e mex moj...seriski cilindar sa seriskim spuhom ne treba dihtung jer konus na spuhu naljeze na konus na ispuhu cilindra i to je samo na serijali...kitevi i drugi spuhovi nemaju taj konus kao serijala nego ravnu povrsinu i mora ic dihtung izmedu a u ovom slucaju se treba napravit deblji sihtung od klingerita jer spuh ima ovaj prsten ko konus a cilindar ne..
--- Kraj citata ---
MHR Replika kit ima konus i ne treba dihtung
dino gp1:
--- Citat: 3alfa3 - 19 Srpanj, 2009, 19:10:33 ---MHR Replika kit ima konus i ne treba dihtung
--- Kraj citata ---
Ej alfa dok si ti vozio na nardu jel ti puštalo na spoju cilindra i spuha?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju