Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
neugodan:
tko u zgb ima najjeftinije blokade koju mogu trenutno upaliti ako me zaustavi policija? danas idem na tehnicki i moram to rijesiti. ima neka solucija s daljinskim za 250kn no ne znam jel to puno, malo, puca li auspuh na limitu?
speedfight 2
Scooterist_#1:
--- Citat: neugodan - 19 Svibanj, 2016, 10:50:15 ---tko u zgb ima najjeftinije blokade koju mogu trenutno upaliti ako me zaustavi policija? danas idem na tehnicki i moram to rijesiti. ima neka solucija s daljinskim za 250kn no ne znam jel to puno, malo, puca li auspuh na limitu?
speedfight 2
--- Kraj citata ---
Clan Corector ti ima najkvalitetnije blokade...njemu se javi kad o to slozi nema pucanja ni niceg..
neugodan:
--- Citat: Scooterist_#1 - 19 Svibanj, 2016, 17:52:13 ---
--- Citat: neugodan - 19 Svibanj, 2016, 10:50:15 ---tko u zgb ima najjeftinije blokade koju mogu trenutno upaliti ako me zaustavi policija? danas idem na tehnicki i moram to rijesiti. ima neka solucija s daljinskim za 250kn no ne znam jel to puno, malo, puca li auspuh na limitu?
speedfight 2
--- Kraj citata ---
Clan Corector ti ima najkvalitetnije blokade...njemu se javi kad o to slozi nema pucanja ni niceg..
--- Kraj citata ---
Nisam vidio tvoj post na vrijeme. Mozda sam se sj#bo ali uzeo sam na njuskalu za 250kn onu s daljinskim (http://www.njuskalo.hr/motori-dijelovi/elektricna-blokada-skutere-50km-h-oglas-617722). Jel to taj?
Dosao danas na tehnicki i frajer veli ne ne, morate staviti blokadu na variomat umjesto elektronske i rusi me. Sad sam lud. Ne znam kaj radit? Blokada djeluje no deaktivira se nakon kratkog vremena, vrti do nekih 35 po satu, onda pucketa iz auspuha, ne radi mirno, nisam zadovoljan.
edit: javio se covjek pa cemo sada pogledati kaje s blokadom. vjerojatno je dao za piagio a ne za pežo
edit 2...covjek s ovog njuskalo oglasa korektan. nemam prigovora.
Junior335:
Kako je znao da imas el blokadu?
Ja kad dodjem na teh (bio prije par dana) stavi ga na valjke i testira brzinu. Nista me nije pitao.
Sent from my NX505J
neugodan:
--- Citat: Junior335 - 22 Svibanj, 2016, 15:33:19 ---Kako je znao da imas el blokadu?
Ja kad dodjem na teh (bio prije par dana) stavi ga na valjke i testira brzinu. Nista me nije pitao.
Sent from my NX505J
--- Kraj citata ---
ma moj skuter je mutav i nije dobro reagirao na ovu blokadu pa sam ju gasio palio tam pred njima. zato je znao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju