Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
Filip4:
Runner 50 SP 2004. godiste s Arrow auspuhom, kupio el. blokadu s njuskala i ok, mogu ja to blokirat da manje vozi ali kad dode do kraja pocne pafkat i previse dimi.. Savjeti? Mislim da nije do auspuha jer je kolega imao na Peugeotu ZX i sve mu je ok radilo..
JosipMarijanovic:
--- Citat: Filip4 - 09 Travanj, 2016, 13:49:21 ---Runner 50 SP 2004. godiste s Arrow auspuhom, kupio el. blokadu s njuskala i ok, mogu ja to blokirat da manje vozi ali kad dode do kraja pocne pafkat i previse dimi.. Savjeti? Mislim da nije do auspuha jer je kolega imao na Peugeotu ZX i sve mu je ok radilo..
--- Kraj citata ---
sa elketricnom blokadom da bi radio skuter kako treba, karb mora biti nastelan perfektno. znaci idealna dizna i sve. inace pocne pucati pod blokadom na punom gasu zbog viska goriva.
Filip4:
Hvala Josipe, probat cu sredit to!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Imas dosta tih caka kad nece, karburacija, powerband, podesenost prijenosa.
Nesto od toga je sigurno, jedino kod pezole imas varijabilni cdi na kojem pise Shindengen i na njemu uglavnom nece, treba staviti bilo koji drugi tipa zamjenski, s pezinim logom.
NoName_ZG:
Blizi mi se tehnici i imam manje od 2 tjedna za sklepat neku blokadu. Htio bi naravno da je sto jeftinija i da sto manje steti motoru kad ce ga silovat na tehnickom. Svaki prijedlog je dobro dosao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju