Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
jerrycro:
uff to mi je malo problem neam kompresor a muka mi je više od skidanja variomata s ključem :D sjećam se da sam prije par god stavio maticu u karburator i bilo je ok pa ću probat i sad s time
jerrycro:
imam novi setup za tehnički, 9g rolice i prazna guma maks brzina 47 :toothy12: al sam pao jer nemam desni retrovizor.. prvi put u životu ffs
Corector:
--- Citat: jerrycro - 29 Veljača, 2016, 18:42:25 ---imam novi setup za tehnički, 9g rolice i prazna guma maks brzina 47 :toothy12: al sam pao jer nemam desni retrovizor.. prvi put u životu ffs
--- Kraj citata ---
kako mozes pasti bez desnog retrovizora kada on nije nuzan? Bitno je da imas lijevi ??? jer se moped mora voziti uz desni rub ceste, po sahtovima i grabama, tako da imas koristi samo od lijevog.
jerrycro:
a eto gospodin na stp bez obzira što sam došo mokar ko miš sve uredu sa skuterom nemam desni retrovizor veli dođi sutra s retrovizorom.. ja kažem jel to toliki problem dosad sam uvijek s lijevim prolazio, i on me zove u svoju buksu i pokazuje slike batina sa oba dva retrovizora kaže ovako moraš imat
JosipMarijanovic:
--- Citat: Corector - 29 Veljača, 2016, 19:01:22 ---
--- Citat: jerrycro - 29 Veljača, 2016, 18:42:25 ---imam novi setup za tehnički, 9g rolice i prazna guma maks brzina 47 :toothy12: al sam pao jer nemam desni retrovizor.. prvi put u životu ffs
--- Kraj citata ---
kako mozes pasti bez desnog retrovizora kada on nije nuzan? Bitno je da imas lijevi ??? jer se moped mora voziti uz desni rub ceste, po sahtovima i grabama, tako da imas koristi samo od lijevog.
--- Kraj citata ---
Ako je dosao iz tvornice sa dva ticala mora ih imati dva.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju