Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (158/184) > >>

Corector:
Zvonkec, ne moze to nitko (većina) platit  :laughing7:

zvonkec92:
ti si majstor za to daj složi CDI od batine da radi na mini :) pikap se lako skemija u deklo a na zvono se samo pikne aparatom za varenje jedna točkica da ga može čitat :)

gogs1007:
Zanima me postupak micanja blokade sa Piaggio Sfere 50, 1995.g., ne nalazim na forumu, a trebam i slike i neki kratki tutorial, jer sam nov u tome...
hvala!

NRG1997:
kupija san yasuni r i zanima me kako maknit ovu blokadu u auspuhu koja je zavarena u njemu (2 vara) reka mi je ode jedan covik na forumu kako se to malo izbrusi i onda se samo izvrne kacavidon.. proba san sa tankin borelon i busilicon al ne ide bas tj uspija san donekle to izbusit al ne do kraja da ga nebi ostetija previse. jel ima jos kakva metoda? kako i cime? jos san procita ode na forumu kako yasuni r ima i blokadu u topu. jel to istina? kako izgleda ta blokada? kako je maknit?

Macak sf:
Kacavida i cekic i uzmi neki drot napravi kukicu i gurni ga kroz taj tuljak da ti ne uleti unutra kad pukne var i da ima blokadu u topu,kad ga rastavis vidjeces ju a kolko vec cekas na odgovor mogi si proguglat i sve bi ti bilo jasno..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju