Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
zgarasic:
Pozdrav
Tražim nekoga da mi proda i ugradi elektronsku blokadu s daljinskim.
Radi se o serijskom Piaggio NRG Power 50 2T.
Područje Samobora ili zapadni dio Zagreba.
Može broj na PP
Unaprijed zahvaljujem
podravec:
Bok, evo konačno sam ugradio električnu blokadu sa daljinskim koju sam kupio na njuškalu, vjerojatno svi kupujemo od istog lika (nemogu više naći oglas :icon_scratch: )
Napravio sam sve po uputama koje sam dobio sa njom, crvenu sam spojio na žicu koja je pod naponom kad se da kontakt, crno sivu na ramu a smeđe bijelu na plavo-žutu ispred CDI-a. Upalio sam skuter i prema uputama blokada bi trebala biti odmah uključena a sad mene zanima iz kutije blokade čuje se "kvrckanje" :dontknow:
Ne piše u priloženim uputama ništa o zvuku koji bi dopirao iz blokade pa ako netko zna nešto ...?
aprilia99sr50:
imam apriliu minarelli 99 god sr 50 ide 65 sve je serijski jel moguce da su blokade skinute ako ide samo 65?
JogFromYamaha:
prije je do neservisiranosti vozila kaj ide samo 65
vktr:
evo uspio složit na SF3 sa
2.2 mikroF
212 ohm
da ide otprilike 50 po ćuki
ali s obzirom da je to na cca "samo" 7000rpm skuter jedva krene s mjesta i treba mu 100 godina da dođe do te brzine, jedino rješenje koje ja zasad vidim da na tehničkom kad ga stavi na valjak i stisne, da pratim brzinu na ekranu i aktiviram blokadu daljinski tek kad dođe do nekih 45-50
ali me brine koliko je usporedivo mojih 50kmh realne vožnje po cesti - i 50kmh koje on mjeri na valjku, i koja je tolerancija + - ?
da ne bi ja došao tamo a ovaj okrene 60kmh, jel se može odmah ponovo na valjak(da malo preštelam potenciometar pa se vratim za koju minutu) ili ima neko pravilo da ne može isti dan ili tako nešto?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju