Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
Tomi_ZG:
--- Citat: Jasmin123 - 29 Travanj, 2014, 18:20:17 ---Ehh Ovako
Imam Apriliu Areu 51 vodeno hladjenje 1999 godiste,skuter ide 63 km/h ,skinuo sam blokade sa auspuha na varijomatu nije bila ,busio sam seriski cilindar koji je bio 40 mm na 41 mm stavio nov klip karike i opet nista motor ide do 63 ima jaci start i bolje vuce ..Pa eto ako ko ima Areu molim za pomoc gdje se nalazi sljedeca blokada ili nes drugo .. Bice slike moje Are-e uskoro ..
--- Kraj citata ---
Taj ravni spuh koji je samo po izgledu sličan piaggiovom sc08 spuhu je "blokada",to je takvo zaštopano g#vno još k tome teško preko 10 kila i skuter nejde s njim s mjesta jer se nemre razvrtit i nema snage,još kad pridodaš areinu masu s punim tankom benge to je katastrofa.
I moja je išla jedva 70 po satu dok nisam stavio zx,s njim je skuter išao ko preporođen,razlika nebo i zemlja,samo problem je nać rezo spuh za nju,i novi a kamoli rabljeni,jer ne paše s ostalih minarellija zbog nosača mašine.
robert:
taj skuter je uvezen iz švicarske a to znači
blokiran cdi, blokirana bobina, na samim instalacijama ima isto neko sranje, regleri upitni.
JohnnyBoy:
Danas stavio prsten dolje na variomat i skuter ide do 60km/h hocu li s komadom aluminija i s probusenom rupicom od 5mm i ugradnjom te blokade izmedu auspuha i prigusivaca dobiti 50km/h jer moram na tehnicki?
Sve detalje imate lijevo ispod mog imena, sto se tice kvacila i federa mislim da je sve tvornicko kao i variomat.
vukas:
--- Citat: JohnnyBoy - 11 Svibanj, 2014, 23:58:31 ---Danas stavio prsten dolje na variomat i skuter ide do 60km/h hocu li s komadom aluminija i s probusenom rupicom od 5mm i ugradnjom te blokade izmedu auspuha i prigusivaca dobiti 50km/h jer moram na tehnicki?
Sve detalje imate lijevo ispod mog imena, sto se tice kvacila i federa mislim da je sve tvornicko kao i variomat.
--- Kraj citata ---
Probaj, ja sam nedavno imao tehnički i stavio sam 2 prstena, različite debljine i po GPSu mi je pisalo 50.8 km/h, a na valjcima je pokazao 47.6 km/h. Ako ti nije daleko stanica za tehnički probaš prvo ovako, pa ako prođe super, ako ne onda kemijaj.
alenn11:
moze mi neko objasnit kako da stavim el. blokadu na baotian da mogu palit i gasit ju kad ocu.. hvala!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju