Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
Espinoza:
Ovako, novi sam ovdje, imam jedno pitanje..
Znači imam motor Yamsaki YM50QT-6A (slika: http://www.cccme.org.cn/fs-upload/i_supply/2010/2/13/2011010400405421833_131836830.jpg).
Zanima me gdje se nalazi blokada na ovom motoru i kako se skida, auspuh sam gledao tu nije.
Bas se i ne razumijem u te stvari, svaka pomoc bi dobro dosla.
Motor ide, maksimalno, 50 na sat.
Uz brdo jedva da ide.
Ulje mijenjano par puta.
Prešao je oko 1300km, očuvan je (nije vozan skoro nikako, samo ovu godinu).
Hvala...
Hurri:
(Hurricane 50ccm sve su orginalni dijelovi nema neki sportski spuh ili neke fazone za ubrzanje)
Sta bi trebao zamjeniti boljim ili isto poboljasati da bar naguram na nekih 70-ak kmh jer je sad max brzina 53-55kmh dok 55 jedva nabije :D
Kad sam pitao mehanicara da mi skine blokadu on je rekao da nemam racuna da skidam da cu svakih 15-ak 20 dana dovozit na servis da nesto mijenjam pa sad trazim po google-u po ovom forumuali nista nmg naci opsirno za ovaj motor pa odlucih da postavim pitanje
P.S Interesuje me misljeje iskusnih vozaca/mehanicara da li je ovo gore navedeno istina ili mu je bilo mrsko da skida i da se zeza oko "neke" 50ke kad ima posla sa sportacima coperima itd :D
Pozdrav
Tomi_ZG:
Ukratko mehaničar ti je kreten,ni prvi ni zadnji,vozi to nekom kom se da radit,70 po satu će ić i kad se skinu blokade
Erestor:
Ako ima neko voljan prodati uz ugradnju blokade za skuter ili samo ugradnja neka se javi na PM - potez westgate npr ili negdje zabok
Erestor:
Jel mi moze tko barem slikati kak je to i gdje spojio na koju zicu i kak to izgleda bio bih mu zahvalan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju