Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
stalker:
Ja sam na Stalker s kitom 70 ccm stavio elektronsku blokadu "limitron". Danas sam na tehničkom prošao jer ima 15-ak stupnjeva podešavanja. Aktivira se kod svakog gašenja a deaktivira na taster. Ja sam stavio deaktiviranje na tipku sirene. Sve radi divno krasno ali otkad sam je ugradio kod paljenja ponekad teško vergla ko da je loš akumulator. Čak ni proizvođač ne zna zašto se to događa.
Evo http://www.limitron.inferno.hr/?language=hr koga zanima elektronska blokada made in HR
speed:
cini mi se da ti povuce previse struje blokada,vjerojatno je blokada napravljena od kondenzatora,a kondenzator se prazni i puni i samim tim ispraznjuje akumulator
svrle:
moze li neko da mi pomogne,mislio sam da je ovo forum gde ljudi pomazu,a ne kuliraju.
svrle:
evo da ponovim pitanje posto ga niko ocigledno nije video.U pitanju je peugeot jet force 50 tsdi,znaci verzija sa ubrizgavanjem.Koje on blokade ima i kako da ih uklonim?
speed:
--- Citat: svrle - 21 Svibanj, 2007, 19:37:56 ---evo da ponovim pitanje posto ga niko ocigledno nije video.U pitanju je peugeot jet force 50 tsdi,znaci verzija sa ubrizgavanjem.Koje on blokade ima i kako da ih uklonim?
--- Kraj citata ---
ima na variomatu i spuhu,probaj to poskidat pa javi kako ide,ako nesto neznas samo pitaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju