Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
zac2006:
Može li mi netko reči koliko i gdje sve luna speedjet evo50 ima blokada, jer čitam po raznim forumima i netko kaže da ima blokadu na variomatu, a netko ne, sad ja ne znam što napraviti. Htio bi skinuti blokade da mi ide brže pa dal mi može netko odgovoriti ili dati neki savjet?
roc:
neki rezo spuh tipa zx tt ili slični odgovarajuće rolice i federi
mica_rex:
moze li mi neko reci za sta sluzi senzor kod ventilatora tj. ja msm da je senzor posto sam imao i u deklu takav kod kvacila pa me zanima da li je i to neka blokada ? pozz
Sprinter50:
Pozdrav, moze li mi neko reci vidi li se onaj prsten na variomatu bez skidanja variomata jer trenutno nemam zracni kompresor niti alat da to mogu odvrnuti. Pokusao sam zaglaviti vijak izmedju bloka i variomata i cekicem lupkati po kljucu, ali bez uspijeha. Zatim vidim tragove kuda je remen ( kais ) isao, i mozda stane 5mm od vrha variomata pa me zanima imam li ja uopste blokadu na variomatu? :dontknow:
Skuter ide super do 45 kmh i onda nece da ide dalje
Grale:
Vjerojatno ju imaš...
Ako nemožes vidjet prsten raširi polutke da se remen otpusti i onda gledaj,ako ne vidiš,probaj prstima ić po bolcni pa ako naides na kakvu izbocinu,to bi trebal bit prsten...
Ako imaš onu krunicu prije ventilatora,probaj na nju uglavit okasti ključ 32 i onda skinut ključem maticu, nemoj lupat čekićem po ključu, da si povećaš moment,nabij dulju cijev na racnu ili ključ pa onda probaj,ako i dalje nejde,morat ćeš s pneumatskim pištoljom skinut...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju