Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (121/184) > >>

nikola_arsa:
ako se ne varam dizna mi je veca od 72 il je tacno 72 al ipak mislim da je veca...mozda je CDI blokiran ili da pokusam sa laksim rolnicama..

JogFromYamaha:
4,7 grama stavi

nikola_arsa:
ok hvala...a kad vec menjam rolnice ..treba li i feder na lameli...?

DigacKymkac77:
Bok svima, ovako kupio sam neki dan polovnog kymca zx 50 2006. godina, prešao 5800 km i zanima me kako skinuti blokade s njega, vidio sam tu temu prije ali nije bilo slika pokaže neki error, pa ako bi mi to neko mogo ponovno dobro pojasnit i stavit slike ili video ako nije problem, npr. stisnem gas kolko može, dođe na 50 km/h i stane i okretaji ne divljaju već ostanu na mjestu sa brzinom, hvala unaprijed.

Markosix:
Trebalabi mi pomoc oko elektronske blokade,al prvo kako da proverim,mozda ima nesto pored te elektronske. Motor mi je Honda x8-rs i kad nabijem gas ne ide preko 55km/h nikako,e sad motor ima 20 000km predjenih tako da pretpostavljam da su te prosle blokade skinute,al bih ipak zelio da proverim. A za elektronsku: nalazi se napred ispod volana kod akmukatora,mala crna kutijica i na nju pise 45km/h,i ima cetri zice prikacene na tu malu crnu kutijicu,nadam se da je to ta elektronska, da ona smeta ida se ona morat prepravit il se skinut nzm.....hvala unapred

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju