Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (13/184) > >>

lcarevi5:
NIJE MI JASNO,TO SAM JA SVE NAPRAVIA-OSIM AUSPUHA-PA MI UZBRDO IDE 45-50,A PO RAVNOM 60-65,NIZBRDO I MAlO PRIKO 70 KM.STA SI TI NAPRAVIA OKO AUSPUHA!

Zucho:
Imam salni devila 50 ccm, promijenio sam rolice, 3,5 gr Malossi, skuter ide bolje ali to nije to kaj trebam jos napraviti? Da li ima jos neka blokada?

svrle:
jel zna neko kako da skinem blokadu na peugeot jet force 50 sa ubrizgavanjem.Koje on ima blokade i kako da ih uklonim?

autodario:

--- Citat: roby44 - 18 Svibanj, 2007, 17:14:13 ---to je ta zica, ako je odspojena onda nema blokade.

--- Kraj citata ---

Napravio sam sam sve moguće (slijepo crijevo, iz karburatora izvadio vijak na gornjem deklu, prerezao žicu od blokade...) nema što nisam i dalje ne bi navukao preko 50!!!

Ima još jedna stvar: kad je skuter na nogaru, onda ga mogu zavrtiti u visoke obrtaje, a kad ga vozim ne može; kao da ga nešto guši!
Prijatelj mi ima isti takav Baotian i kad sjednem na taj puno je startniji i dignem ga na 65 km/h.
Da bi stvar bila gora, on nije na njemu dirao baš ništa

Da li netko ima još kakav prijedlog???

ivanm:
bez blokada skuteri iz kine trebali bi ići oko 65, sa lakšim vozačem i niz vjetar i do 70, sve više je nerealno očekivati..
najčešće blokade jesu na auspuhu i va variju, a elektronika zna bit zablokirana  u smislu ograničenja okretaja ali to sa serijskim spuhom najčešće nema problema jer se on ne vrti više od 8000 okr..
tak smo mom nećaku na cracker stavili polini spuh, rolice lagane a on nije htio u okretaje, jer je bila blokirana elektronika..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju