Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (111/184) > >>

nrg extreme:

--- Citat: roxyy - 22 Ožujak, 2011, 21:56:16 ---postoji električna blokada ako nisi zno

--- Kraj citata ---
Znao sam ako nisi znao,ali me zanima dimenzija prstena jer je i to jednostavan način za blokiranje. :icon_thumright:

_r0bi_:

--- Citat: nrg extreme - 22 Ožujak, 2011, 22:00:52 ---Znao sam ako nisi znao,ali me zanima dimenzija prstena jer je i to jednostavan način za blokiranje. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

...ak se sjetim pogledam ti ja sutra pa ti javim...mislim da sam dobio uz multi plasticni prsten....e sad treba ga nac izmjerit pa dobijes pm...samo ak ne zaboravim  :laughing7:  :icon_thumright:

nrg extreme:

--- Citat: _r0bi_ - 22 Ožujak, 2011, 22:11:45 ---...ak se sjetim pogledam ti ja sutra pa ti javim...mislim da sam dobio uz multi plasticni prsten....e sad treba ga nac izmjerit pa dobijes pm...samo ak ne zaboravim  :laughing7:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Može,hvala.Ja sam dobio prsten uz multivar ali sam ga izgubio ali mislim da je bio metalni.

_r0bi_:

--- Citat: nrg extreme - 22 Ožujak, 2011, 22:29:39 ---Može,hvala.Ja sam dobio prsten uz multivar ali sam ga izgubio ali mislim da je bio metalni.

--- Kraj citata ---

....hahahahhahaa  :toothy12:  :toothy9:  :toothy12:
....ak se sijetim,ako ga nisam izgubio i ako ga nadem mjere stizu ne sekiraj se  :icon_thumright:

VoltMan:
Bratic me zove i veli da nemoze odsarafit onaj saraf na poklopcu karba (blokadu) da je kao zavaren za poklopac... Ima isti skut ko i ja ali ja imam plasticni/gumeni poklopac a on veli ima metalni... kako da skinemo taj saraf? Brusilicom ili se moram moc odsarafit?

Edit: Riješeno!  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju