Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
cona_rab:
--- Citat: ivan pralas - 10 Listopad, 2010, 15:39:58 ---ako pitas za TGB,prvo cu ti reci da rezanjem tog crijeva neces nista postici....
imas glavne 3 blokade,a to su prsten na variu,i cdi ako imas noviju verziju TGB-a onda ces morati kupiti odblokirani cdi od minarelli makine do 2002g nade se za 50 kn :icon_thumright:a ako imas stariju verziju,onda presjeci smedu zicu i izoliraj...
onda imas kod airboxa restrikciju tamo u onoj cijevi,samo je izvadis(guma,smanjuje protok) i ima jos jedna restrikcija ono gume cijevo sto spaja prirubnicu i karb,skines tu gumu i uzmes skalpel i vidjet ces suzenje i to samo skalpelom prosiris(al bolje nemoj to dirati,ta nije vazna i neces nis dobiti) ali ako izvadis te 2 restrikcije obavezno veca dizna jer ce ti biti presiromasna smjesa(stavi 68 ili 72,navoj je m6)
ako se ne kuzis,preporucio bi ti da ga odvedes u servis da ti to srede...da nes ne strgas :icon_thumright:
nadam se da sam ti pomogao....
--- Kraj citata ---
meni je frend na TGB 303 skinuo blokadu na variomatu i onu cijev na auspuhu i sad mu ide oko 60,i sad me zanima koja je to novija verzija tgb-a,njegov je 2006,a ako je to starija verzija zanima me gdje se točno nazazi ta smeđa žica!i ta cijev kod airboxa je ona cijev koja ide u airbox ili??da nju skine??hvala unaprijed!!! :icon_thumright:
pralas:
--- Citat: cona_rab - 12 Prosinac, 2010, 15:36:46 ---
meni je frend na TGB 303 skinuo blokadu na variomatu i onu cijev na auspuhu i sad mu ide oko 60,i sad me zanima koja je to novija verzija tgb-a,njegov je 2006,a ako je to starija verzija zanima me gdje se točno nazazi ta smeđa žica!i ta cijev kod airboxa je ona cijev koja ide u airbox ili??da nju skine??hvala unaprijed!!! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pitaj prijatelja koje mu je godiste skuter,jer ako je novije 2009 pa nadalje ne moze skinuti blokadu na cdi nego mora kupiti odblokirani cdi sa yamahe do 2002.godine...
neka skine ono crijevo sto ide od airboxa do plastike cilindra i izvadi lulicu iz airboxa i neka stavi diznu 72 m6 navoj
cona_rab:
--- Citat: ivan pralas - 12 Prosinac, 2010, 15:44:34 ---pitaj prijatelja koje mu je godiste skuter,jer ako je novije 2009 pa nadalje ne moze skinuti blokadu na cdi nego mora kupiti odblokirani cdi sa yamahe do 2002.godine...
neka skine ono crijevo sto ide od airboxa do plastike cilindra i izvadi lulicu iz airboxa i neka stavi diznu 72 m6 navoj
--- Kraj citata ---
skuter je definitivno 2006,znači cvika smeđu žicu na CDI-u, :headbang:
hvala :icon_scratch: :icon_scratch:
pralas:
--- Citat: cona_rab - 12 Prosinac, 2010, 15:53:28 ---skuter je definitivno 2006,znači cvika smeđu žicu na CDI-u, :headbang:
hvala :icon_scratch: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
da,smeda zica i izolirati :icon_thumright:
SiGi:
j#bo blokade ja njemu 100 kn i miran :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju