Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (105/184) > >>

pralas:

--- Citat: Aleksandar - 11 Rujan, 2010, 23:43:14 ---poslo sam mu pm pa nije odg

sad dal nije vidio il nije skuzio..

--- Kraj citata ---
ja sam mu isto poslao 2pm-a u vezi narudbe,isto nije odg...
ali najvjerojatnije ima posla pa nije stigao,bez brige javit ce se on :icon_thumright:

kristijan1710:
zanima me blokada na asupuhu... ona slijepa cijev... kad nju odrežem... kako da ju zavarim...  :dontknow:

roxyy:

--- Citat: kristijan1710 - 09 Listopad, 2010, 20:55:18 ---zanima me blokada na asupuhu... ona slijepa cijev... kad nju odrežem... kako da ju zavarim...  :dontknow:

--- Kraj citata ---

stisni je i onda je zavari

kristijan1710:
xD.. malo sam  :binkybaby: p0o tom pitanju... jel ima gdje video kakav?? ili slike kako se to radi...

pralas:

--- Citat: kristijan1710 - 10 Listopad, 2010, 11:16:38 ---xD.. malo sam  :binkybaby: p0o tom pitanju... jel ima gdje video kakav?? ili slike kako se to radi...

--- Kraj citata ---
ako pitas za TGB,prvo cu ti reci da rezanjem tog crijeva neces nista postici....
imas glavne 3 blokade,a to su prsten na variu,i cdi ako imas noviju verziju TGB-a onda ces morati kupiti odblokirani cdi od minarelli makine do 2002g nade se za 50 kn :icon_thumright:a ako imas stariju verziju,onda presjeci smedu zicu i izoliraj...
onda imas kod airboxa restrikciju tamo u onoj cijevi,samo je izvadis(guma,smanjuje protok) i ima jos jedna restrikcija ono gume cijevo sto spaja prirubnicu i karb,skines tu gumu i uzmes skalpel i vidjet ces suzenje i to samo skalpelom prosiris(al bolje nemoj to dirati,ta nije vazna i neces nis dobiti) ali ako izvadis te 2 restrikcije obavezno veca dizna jer ce ti biti presiromasna smjesa(stavi 68 ili 72,navoj je m6)
ako se ne kuzis,preporucio bi ti da ga odvedes u servis da ti to srede...da nes ne strgas :icon_thumright:
nadam se da sam ti pomogao....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju