Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (85/184) > >>

Luka 0101:

--- Citat: crnidugi - 26 Ožujak, 2010, 22:54:26 ---Vozim Longiju, vrlo je slična Luni, sa starom diznom je išao 50 i kad se je zagrijao nisam mogao krenuti sa mjesta, moral sam ga takoreći pogurat, još ga moram malo poštelati, prije je trošil 3,5 litara na 100 kilometara tak da lažu kad pišu da troši 2 litra, nije da leti jer je to malo kilovata i kinez je ali povuće 3 puta bolje nego sa starom diznom!

--- Kraj citata ---
to ti je radi prijenosa.. jer kad se remen zagrije on se malo rastegne pa gubi pereformanse..
Iz tog razloga se stavlja kevlar

crnidugi:
To su  mi već rekli nek izbušim deklo da dam više zraka za hlađenje, prvo da poštelam fergazer onda pemo na rolice i federe  kvačila! Hvala na savjetima!
Ali sa novom diznom kreće puno puno bolje s mjesta tak da možda ostane sve ostalo original!

Luka 0101:
ja sam izbusio svoje deklo al nepomaze to nis previse...
malo je bolje al bez kevlara nista..

kiki123:
shittt išo ja odšarafit vario skoče mi ključ i papige bum odu 2 pera na ventilatoru :'( :redface: luka di i s kakvim ključem si primil magnet može kaj bit motoru zbog toga da to mjenjam  :dontknow:zna ko kolko košta taj propeler

Luka 0101:
cjenu ti neznam... ali i ja sam imao 2-3 slomljena pera tak da bez brige... nisi nis sj#bo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju