Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (76/184) > >>

molosina:
pozdrav svima

imam skuter honda sfx 50 sport 1998 god. pa me zanima gdje ovaj skuter ima blokadu,trenutno sa njim ne mogu da idem vise od 65km/h,motor je u solidnom stanju tj skoro je sve na njemu novo klip karike,cilindar,radilica lezajevi semerinzi,karburator,rolnice,klinasti kais znaci uradjen je full ima dobar start ali mi se ne svidja krajnja brzina pa me zanima moze li to malo da se popravi

aprilia area 51:
kupio sam el blokadu i pise da se spoji na masu i na CDI i sad imam problem jer neznam gdje se nalazi CDI...radi se o APRILII AREI 51

crnidugi:
Bok narode! Kupio sam deblokiranu elektroniku i spojim je na skut a on ide slabije nego prije.
Hladan je krenuo i onda raspad sistema. Kad mu dodam gas on ugasi, pustiš gas i radi na leru, daš gas i gasi se i nije isao vise od 40 sa novom elektronikom.
Stavio sam staru i opet se isto ponovilo. Ko da nema iskre ili tak nekaj, ali to nema veze sa gasom, pa nema potenciometar. Ko da mu uleti previse zraka kad mu dodam gas, nema klapne gasa samo diznu za gorivo ???
Imali možda tko slicni slučaj?

sanatorium:
hocu da stavim el. blokadu na skut a napravio sam malu semi i jel je tacna ili ne ( jel tamo treba da stoi blokada )
vidi sliku

http://img690.imageshack.us/i/75525939.png/

mike77:
hi imam jedno pitanje: kupio sam nedavno aprilia sr50 R factory i interesuje me  gdje imaju sve blokade  trenutno ima leovince rr auspuh i ide 72 km/h?
hvala  :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju