Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (74/184) > >>

sila94:
da li neko moze da mi kaze sta je to ja imam jetforce 50ccm i jedan drugar mi je rekao da na crevcetu za dovod goriva imam nekakvu plastiku koja mi suzhava otvor za pola i ako nju jednostavno icupam motor dobija duplo vise snage i jaci zvuk jeli to tacno?

crnidugi:
Bok narode! Citam forum i kuzim da nevolite bas kineze ni pitanja oko njih, ali sta je tuje pa idemo i mi.
Motor: Longija LJ50QT-F
Max sped:55 km/h ravnica,uzbrdo 40-45 km/h,nizbrdo 60 km/h
Prijedjeni kilometri:3000
Blokade:auspuh nema, variomat nema
Problem je sljedeci: kad je motor hladan i odstoji neko vrijeme vuce normalno i ima dobar start, cim prodje par stotina metara pocinje stekati ubrzavanje, ko da se gusi, kad dostigne brzinu od 50 radi normalno, kad palim i gasim svjetla mijenja zvuk i malo startnost, ali najveci je problem kad se vozim oko 20 minuta i stanem na semaforu ili raskrscu moram "pogurat" skuter da krene.
Probao bih sa manjim rolicama ali to znaci da motor mora u vece okretaje a ako je blokiran CDI dobijam slabije karakteristike nego sto jesu.

Kymco ZX 50 SuperFever:

--- Citat: crnidugi - 11 Listopad, 2009, 23:14:23 ---Bok narode! Citam forum i kuzim da nevolite bas kineze ni pitanja oko njih, ali sta je tuje pa idemo i mi.
Problem je sljedeci: kad je motor hladan i odstoji neko vrijeme vuce normalno i ima dobar start, cim prodje par stotina metara pocinje stekati ubrzavanje, ko da se gusi, kad dostigne brzinu od 50 radi normalno, kad palim i gasim svjetla mijenja zvuk i malo startnost, ali najveci je problem kad se vozim oko 20 minuta i stanem na semaforu ili raskrscu moram "pogurat" skuter da krene.
Probao bih sa manjim rolicama ali to znaci da motor mora u vece okretaje a ako je blokiran CDI dobijam slabije karakteristike nego sto jesu.

--- Kraj citata ---
I meni takodje tako isto zajebava motor neznam sta mu je  ??? ???

R@kija:

--- Citat: crnidugi - 11 Listopad, 2009, 23:14:23 ---Bok narode! Citam forum i kuzim da nevolite bas kineze ni pitanja oko njih, ali sta je tuje pa idemo i mi.

--- Kraj citata ---

prvo ti treba odblokiran cdi.zatim tvrde federe kvacila,lakse rolice 3,5g,izgusi rupe na deklu da izgubis to guranje sa semafora malo kad se zagrije..i kupi spuh po mogusnosti

Kymco ZX 50 SuperFever:

--- Citat: rakitje00 - 12 Listopad, 2009, 17:03:18 ---prvo ti treba odblokiran cdi.zatim tvrde federe kvacila,lakse rolice 3,5g,izgusi rupe na deklu da izgubis to guranje sa semafora malo kad se zagrije..i kupi spuh po mogusnosti

--- Kraj citata ---
Kako se odblokira CDI ja nista ne razumem onu semu gde je nacrtano  kako se sklida. Sta je dekla i kako da izbusim ??? Hwala za ono i hawala unapred za ovo  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju