Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (8/184) > >>

speed:

--- Citat: bgdteam - 12 Svibanj, 2007, 06:18:48 ---Ok stavicu ovih dana tu gramazu i jos me zanima koliko cu sa njima izgubiti na krajnjoj jer trenutno sa 5.5 gr mi ide 75 km/h na ravnom i reci mi tvrdji centralni jel to onaj veliki feder na variomatu da li je obavezno i to zameniti

--- Kraj citata ---
to ti je feder na kvacilu,kad gledas prenos on ti je s desne strane,ako stavljas lakse rolice obavezno ti ide tvrdji centralni i federi kvacila

roby44:

--- Citat: bgdteam - 12 Svibanj, 2007, 06:18:48 ---Ok stavicu ovih dana tu gramazu i jos me zanima koliko cu sa njima izgubiti na krajnjoj jer trenutno sa 5.5 gr mi ide 75 km/h na ravnom i reci mi tvrdji centralni jel to onaj veliki feder na variomatu da li je obavezno i to zameniti

--- Kraj citata ---

na krajnjoj ne bi trebao izgubit, o tome se i radi da trebas nac gramazu da imas najbolje ubrzanje a ne izgubis krajnju.

Tino22:
Evo mene s istim problemom...
Stavio sam blokadu (ona Pinascova) na broj 5 (tako su mi mnogi preporučili) i skuter ide prek 60 km/h.Onda namjestim na 6 i ide oko 40 km/h... Nikak da ju naštelam da mi ide do 50 km/h (tak je bilo prije) Probao sam stavit i na 3,4,5.6 i uvijek ili ide prek 50 ili manje od 30.Uopće ne kužim kak to sredit već jednom  :angry9: :'(
Ima ko kakav savjet :help: :help: ???

Punisher:

--- Citat: Tino22 - 12 Svibanj, 2007, 12:36:42 ---Evo mene s istim problemom...
Stavio sam blokadu (ona Pinascova) na broj 5 (tako su mi mnogi preporučili) i skuter ide prek 60 km/h.Onda namjestim na 6 i ide oko 40 km/h... Nikak da ju naštelam da mi ide do 50 km/h (tak je bilo prije) Probao sam stavit i na 3,4,5.6 i uvijek ili ide prek 50 ili manje od 30.Uopće ne kužim kak to sredit već jednom  :angry9: :'(
Ima ko kakav savjet :help: :help: ???

--- Kraj citata ---
Blokada inače služi samo radi tehničkog pregleda, ili ako te negdje zaustave i imaju valjke sa sobom (to još nisam vidio a ni čuo da se to radi)...
Dakle, ne znam u čemu je onda problem: kad ideš na tehnički samo staviš na položaj 6 da ti ide 40km/h i prolaziš tehnički >> stvar riješena...  :) poslije ugasiš blokadu.
A ako ti je prije išao 50  :icon_scratch: da nisi mijenjao setup na skuteru ??

Tino22:
Ma nisam.Sve je tvornički na njemu samo više nikak nemogu naštelati blokadu da mi ide do 50km/h.Prije je bila tak složena ali mi se slučajno raštelala i sad ju više nikak nemogu vratiti kak je bila.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju