Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
marko_AeRoX:
moj aerox serijski ide 80 ;D japanac (francuz) - kinez? ako luna bez blokada ide 80, kojeg vraga sam ja onda trosil tolke pare na yamahu?
pezomarko:
Al luna ima yamahinu masinu, to su mi rekli i na servisu a i na netu pise isto, a djelovi su kineski, normalno...a neznam uzecu si na proljece nekog 125 r vjereojatno megelli, on je sad tek nasto al navodno da je dobar, cak daju 2 god garanciju ili, mozda vi bolje znate kad se najvise isplati kupit tak nes, kad je najeftinije, po zimi ili proljece ili ???
dhorvat:
--- Citat: pezomarko - 09 Rujan, 2009, 07:47:15 ---Al luna ima yamahinu masinu, to su mi rekli i na servisu a i na netu pise isto, a djelovi su kineski, normalno...a neznam uzecu si na proljece nekog 125 r vjereojatno megelli, on je sad tek nasto al navodno da je dobar, cak daju 2 god garanciju ili, mozda vi bolje znate kad se najvise isplati kupit tak nes, kad je najeftinije, po zimi ili proljece ili ???
--- Kraj citata ---
Nemoj molim te da te budale u servisu dezinformiraju :nono:
Luna i većina ostalih 2T kineza imaju kopiju Minarelli mašine. Znači nije pravi minarelli nego kopiran kalup i napravljen od mekšeg i jeftinijeg materijala.
S druge strane, zračno je hlađen pa je i slabiji recimo od Aeroxa koji također ima Minarelli (ali original) mašinu i vodeno hlađenje :icon_thumright:
O dugotrajnosti materijala ne moramo ni pričati :icon_thumright:
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 09 Rujan, 2009, 09:32:49 ---Nemoj molim te da te budale u servisu dezinformiraju :nono:
Luna i većina ostalih 2T kineza imaju kopiju Minarelli mašine. Znači nije pravi minarelli nego kopiran kalup i napravljen od mekšeg i jeftinijeg materijala.
S druge strane, zračno je hlađen pa je i slabiji recimo od Aeroxa koji također ima Minarelli (ali original) mašinu i vodeno hlađenje :icon_thumright:
O dugotrajnosti materijala ne moramo ni pričati :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
potpis :icon_thumright:
Boris081:
Pozdrav
Zanima me gdje se spaja elektronska blokada na Peugeotu Vivacity 2003. god. Na CDI jel tako..? E sad na koju žicu i gdje se CDI nalazi...
Hvala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju