Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (67/184) > >>

pezomarko:
evo ovako....prosle godine uzo sam si lunu 50 black edition, preljep 2T skutercic... radi ko singerica al nejde preko 65 km/h.
Stavio sam mu brzu elektroniku i rekli su mi da bi trebo ic oko 75-80 ko od sale... jedva 65....

ove godine mi je neki k... izgorio na auspuhu i nije htio radit pod ler gasom, full gas nije mogo ubrzat preko 10 km/h, odvezo ga na servis oce 500 kn za auspuh...(do tamo sam doso bez auspuha, brutala) ja reko aj bok,
doma odrezo lonac od auspuha malo slozio nesto da ne grmi previse povadio one membrane iznutra iznutra, nabio rosfrajne cjevi unutra, zašvaso predobro se cuje, stavit cu taj zvuk na jutub jednom prilikom... i sad motor ide 65 ko od sale.... fakat jako ubrzava, dode do 65 ni kilometar vise, malo vjetar u leđa, 66-67...

fakat neznam kaj bi mu moglo bit, gledo sam filter za zrak i svjecicu mjenjo i svasta probo al nece...
u cem moze bit kvaka, da nema jos koju blokadu? molim vas za pomoc

NIsam znao di je mjesto tom pitanju a ovde se vise nesmije otvarat nova tema pa eto ak oce nek izbrise ovo

SlowRider:

--- Citat: pezomarko - 31 Kolovoz, 2009, 18:39:35 ---evo ovako....prosle godine uzo sam si lunu 50 black edition, preljep 2T skutercic... radi ko singerica al nejde preko 65 km/h.
Stavio sam mu brzu elektroniku i rekli su mi da bi trebo ic oko 75-80 ko od sale... jedva 65....

ove godine mi je neki k... izgorio na auspuhu i nije htio radit pod ler gasom, full gas nije mogo ubrzat preko 10 km/h, odvezo ga na servis oce 500 kn za auspuh...(do tamo sam doso bez auspuha, brutala) ja reko aj bok,
doma odrezo lonac od auspuha malo slozio nesto da ne grmi previse povadio one membrane iznutra iznutra, nabio rosfrajne cjevi unutra, zašvaso predobro se cuje, stavit cu taj zvuk na jutub jednom prilikom... i sad motor ide 65 ko od sale.... fakat jako ubrzava, dode do 65 ni kilometar vise, malo vjetar u leđa, 66-67...

fakat neznam kaj bi mu moglo bit, gledo sam filter za zrak i svjecicu mjenjo i svasta probo al nece...
u cem moze bit kvaka, da nema jos koju blokadu? molim vas za pomoc

NIsam znao di je mjesto tom pitanju a ovde se vise nesmije otvarat nova tema pa eto ak oce nek izbrise ovo

--- Kraj citata ---

sajbice koje se nalaze izmedju bolcne i ventilatora reguliraju start i krajnju brzinu, ako jedno dobijes, drugo gubis...

ventilator je pod 1, bolcna pod 2, sajbice su izmedju.

Vjerojatno imas dvije, ukloni jednu i dobiti ces nekoliko km/h vise, ako uklonis 2 onda ce ti vrlo vjerojatno start biti los.

pezomarko:
Nope, i ja sam mislio da ima sajbice al nema nijedne... bezveze sam raskopavo variomat, a onda reko da nebude bezveze, pobrusio sam onu osovinu od bolcne tako da ventilator bude blize remenu jer mi se vrtio na puno obrtaja pa se dero kad je kreto...sad bas ljepo krece i ide ljepo do 70...

Skido sam mu auspuh i vidio da u cjevi od auspuha nema nista al ne izlazu iz cilindra je nekekva neprevilna rupa, ko normalna rupa samo sjedne strane smanjena, tocno se vidi al to nije strani komad nego tak nepravljeno pa kaj mu moze bit ak ja to potokraim ili pobrusim da bude normalna rupa ko ona od auspuha, skoro iste velicine?

SlowRider:
Nisi trebao brusiti bolcnu, trebao si pokusati nabaviti jednu sajbicu koja se dobije uz skuter pa da vidis promjenu.

Ne trebas dirati nista oko ispusnog kanala jer je to normalno.

pezomarko:
Nisam nikakve sajbice dobio sa skuterom...a jel moze bit da mu cok ne radi dobro pa da mu baca prevec benge a malo zraka?

A di se mogu nac te sajbice...normal ducan s takvom robom ili servis i to?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju