Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
Enigm@:
Spojio blokadu ali ne radi, neznam šta da radim više.
Isprobao 3 el. blokade i neće.
mario_f15, kako si ti spojio svoju, nije mi jasno, ja
sam crnu žicu spojio na minus akumulatora a bijelu na
crvenu žicu koja se spaja na zeleno-bijelu od pickupa???
I koje godine ti je skuter proizveden?
Da nije do elektronike?
marko_zg:
Pls recite mi di je ta blokada na airboxu na SF 2, u ovoj temi su valjda 10 puta rekli da ce stavit sliku i niko nije stavio :S
Neki kazu da treba odrezat lulicu neku .. koja se nalazi u ariboxu.. kaj nije airbox samo ovo zaokruzeno plavo (na slici oznaceno sa B)
Ovo sam nasao ovdje na forumu:
--- Citat: ---na sf-ovama je airbox u 2 djela ako neznate...spremnik za filter i produzetak onaj crni shit...skinite taj produzetak
--- Kraj citata ---
Znaci po ovome ispada da trebam cijelo ovo crno maknut, to bas ja nebi nazvao lulica xDD (na slici oznaceno sa A)
Znaci ovo se nalazi tamo na slici oznaceno sa B ispod spuzve .. jel to treba maknut? ili to treba ostavit nakon kaj maknem cjeli onaj "crni shit kako ga je neko nazvao haha"
I ovo sam naso ovdje na forumu[b/]
--- Citat: --- lulica se odreze tako da ostane onaj gumeni umetak u airboxu
--- Kraj citata ---
--- Citat: ---maknuti lulicu iz airboxa (crijevo koje smanjuje protok zraka)...
--- Kraj citata ---
Evo sve imate slike objasnjenja i ove zbunjujuce odgovore, pls neka sada neko ko je siguran kaj treba maknut pa da mi kaze ..
Hvala na pomoci
radomir.g:
Ovako, skini taj tunel ispred airboxa (A) i ubaci diznu 64 i to je to.. Dobijes malo jaci zvuk i motor malo lakse dise..
A lulicu ne diraj i ne seci, jer se ona lepo izvadi kad se stavlja veci karburator :icon_thumright:
marko_zg:
motor je puno zivcaniji na startu i opcenito do 50 km/h kasnije mi se pocne gusit, buduci da nisam stavljo vecu diznu jel je nisam stigao kupit, nema kupit dizne za peugeota, sutra cu otici u piaggio centar i uzet 5mm diznu .. promjera 65, reci cu za delorto pa ce mi frend kod frenda preradit u radioni da pase na moj frgic..
Hvala puno radomir
radomir.g:
Treba ti M6 dizna za Dellorto. Preradis je za 2 min, trebas jos samo poturpijati onu glavu da izgleda sto slicnije serijskoj dizni :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju