Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
dexter:
Imam piaggio sferu 50 94' god.
I danas sam poceo da skidam blokade sa njega. Prvo sam skinuo sajbu koja se nalazi u varijatoru. Ali kad sam dosao do auspuha, nisam nasao nikakvo crijevo ili sajbu ispod cilindra. Pa sam razrezao auspuh, ali unutra je bila samo nekakva mreza. Pa me interesuje da li da probijem koju rupu kroz tu mrezu? I kako ce to utjecati na zvuk?
Pozdrav
vpucko:
ta mreza je u biti katalizator (ak se ne varam) izbij ju slobodno ja sam kod sebe izbio sve iz njeg i dobio sam s time samo malo bolje ubrzanje, malo ti se jace cuje motor nist strasno
bgdteam:
Zanima me skidanje blokade za skuter SPRINT SPORT neki kazu da nema nikakvu mehanicku blokadu da mozda ima elektronsku to je 4T masina max brzina je trenutno 70-75 km/h ali dosta sporo ubrzava ima li neko neki predlog kako to ubrzanje poboljsati sta bi se dobilo menjanjem dizne na karburatoru ili slicno
vpucko:
veca dizna + veci dotok zraka = veca potrosnja i bolji odaziv na gas mozda malo malo na ubrzanju
roby44:
--- Citat: bgdteam - 10 Svibanj, 2007, 23:34:44 ---Zanima me skidanje blokade za skuter SPRINT SPORT neki kazu da nema nikakvu mehanicku blokadu da mozda ima elektronsku to je 4T masina max brzina je trenutno 70-75 km/h ali dosta sporo ubrzava ima li neko neki predlog kako to ubrzanje poboljsati sta bi se dobilo menjanjem dizne na karburatoru ili slicno
--- Kraj citata ---
to je baotian! brzina je ok, blokade su skinute! ali imas teske rolice, stavi 1-1,5 gr lakse. tvrđi centralni.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju