Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (46/184) > >>

Zipok:
50-55 ide vise nece

stark1:

--- Citat: gokiSP - 07 Siječanj, 2009, 03:23:41 ---variomat i cdi mozda... ali sumnjam da to jos uvijek ima blokade... koliko ti ide po njegovom satu? dal ti lupa u blokadu?

--- Kraj citata ---
de goki dodji sebi
pogledaj auspuh...ili variomat

Ive_MHR:

--- Citat: gokiSP - 07 Siječanj, 2009, 03:23:41 ---variomat i cdi mozda... ali sumnjam da to jos uvijek ima blokade... koliko ti ide po njegovom satu? dal ti lupa u blokadu?

--- Kraj citata ---

98888888888888888 ne 2008

SAMOBORAC:
Ljudi novi sam,pa nisam stigao sve postove pročitati,ali imam jedno pitanje što se tiče el.blokada.Vozim runner 50 sp 06.g. i za svaki tehnički stavljam pa vadim blokadu.Koliko je pametno staviti el.blokadu i ako je gdje da je nabavim jer sam negdje pročitao da znaju malo zezati te el.blokade
Hvala

robert:

--- Citat: SAMOBORAC - 13 Siječanj, 2009, 06:57:02 ---Ljudi novi sam,pa nisam stigao sve postove pročitati,ali imam jedno pitanje što se tiče el.blokada.Vozim runner 50 sp 06.g. i za svaki tehnički stavljam pa vadim blokadu.Koliko je pametno staviti el.blokadu i ako je gdje da je nabavim jer sam negdje pročitao da znaju malo zezati te el.blokade
Hvala

--- Kraj citata ---
javi se slow rideru ovdje na forumu! za sada su se njegove blokade na šalter pokazale jako kvalitetnima! čovjek ih sam sklopi i ugrađuje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju