Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (35/184) > >>

igor.sb:
pa jel to novo s garancijom?

ako je nemas ti sta dirat po njemu
ako nemas garancije, skidaj, ali se jos kojih 200km vozi laganije znaci nemoj derat do 80, deri do 65  ;D

a blokade su mislim trebale bi biti, na spuhu ili sljepa crijeva ili tuljak u grani, distanca u variomatu ili blokirana struja, u slucaju da ti motor ide isto po ravnom i nizbrdo onda ima blokiranu struju

lucky_26:
Da,novo je( :binkybaby:) i ima garanciju.dobije jos malo brzine kad ide nizbrdo(sa 45 na 48 km/h). ::)

igor.sb:

--- Citat: lucky_26 - 04 Svibanj, 2008, 17:10:32 ---Da,novo je( :binkybaby:) i ima garanciju.dobije jos malo brzine kad ide nizbrdo(sa 45 na 48 km/h). ::)

--- Kraj citata ---

onda bolje pricekaj prvi servis i nek ti oni skinu blokade, koliko moras voziti 500 ili 1000km

i nemas blokiranu struju, samo varijomat i auspuh  :icon_thumright:

lucky_26:
thnx.frajer je rekao između 500 i 1000 km da je prvi servis.odoh ga malo ganjati da prije skupim 500km. :toothy10:

The Undertaker:
Nov sam na forumu i imam jedan problem:cale mi je iz Nemacke uvezo Daelim S five 50 ccm.Normalno radi sve do 35 km/h,onda pocne da se dere,sporije ubrzava,i jedva stigne do 50 km/h,tu kazaljka zakuca i nece dalje.Takodje mi na 50 km/h pucketa nesto iz auspuha.

Motor je 2003 godiste.Da li je u pitanju neka blokada,i kako je skinuti?

Nadam se da sam dobro obrazlozio problem,posto se ne razumem u te stvari,a imam samo 13 godina.

Unapred hvala!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju