Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (30/184) > >>

Bogus:
dobro... evo sada mi mozes onda odgovoriti????

Drnda:
Zna li netko ima li na spuhu od mog tgb-a tuljak ikakvi( ne da mi se skidat spuh) , dizna treba ici 53 znaci to je prva, treba bi imat prsten na variu, to je druga.

igor.sb:

--- Citat: Drnda-1 - 10 Veljača, 2008, 19:50:57 ---Zna li netko ima li na spuhu od mog tgb-a tuljak ikakvi( ne da mi se skidat spuh) , dizna treba ici 53 znaci to je prva, treba bi imat prsten na variu, to je druga.

--- Kraj citata ---

ako ima prsten u variju prvo njega skini pa vidi kako ce biti

ako ne bude isao vise od 60 mogla bi biti blokada u spuhu

Drnda:

--- Citat: igor.sb - 10 Veljača, 2008, 21:13:34 ---
--- Citat: Drnda-1 - 10 Veljača, 2008, 19:50:57 ---Zna li netko ima li na spuhu od mog tgb-a tuljak ikakvi( ne da mi se skidat spuh) , dizna treba ici 53 znaci to je prva, treba bi imat prsten na variu, to je druga.

--- Kraj citata ---

ako ima prsten u variju prvo njega skini pa vidi kako ce biti

ako ne bude isao vise od 60 mogla bi biti blokada u spuhu

--- Kraj citata ---
I sada ide 60/63 kmh :laughing7: , nego ga ne zelim forsirat da ne zariba zbog viska zraka, nego po onoj slici ona 2 vara sa kojim je tuljak pricvrscen za granu se skinu te se samo tuljak izvadi ili ima jos nesto, malo mi je cudno jer tamo na prvoj slici je rupa oko 3 cm, a na drugoj uz koju pise, ovako bi trebalo poslije izgledati, kao da je tuljak jos u grani :icon_scratch:

Drnda:
sam sam proijenio diznu te skinuo piksnu, nisam mogao skinuti spuh jer ga nemogu odviti(nemam zvjezdasti odgovarajuci pin) a lik mi je reka da on nema tuljak u spuhu(inace je serviser, ali ne od tgba) skuter mi do 50kmh leti a onda od 50 do 60kh mu treba jedno 20 sec. sto mislite je li mu komplet grana zblokirana ili ima tuljak (iako ima jako malo mista izmedju ciindra i grane spuha, tako da neznam kako bi tu stavili tuljak zbog njegove velicine.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju