Tehnički kutak > Tuning skutera

lupkanje u deklu

(1/4) > >>

elmir:
eh ovako, pretrazivao sam po forumu i nasao sam da mi najvjerovatnije lupka radi rolica, narucim rolice i klizace sve stigne kuci rastavim kad u skuteru nove vec i rolice i klizaci, haj opet promijenim sve i opet isti vrag, lupka nesto kao kamencic da ima opet, lupka kad upalim skuter i nagnem ga malo na desnu stranu a i lupka kad se vozim.. jeli to normalno i da se vec pomirim s tim lupkanjem :help: :help: :icon_scratch:

ivanm:
a kad ga nagneš na lijevo, onda ne lupka?

elmir:
hmmm to nisam nikako ni probavao :toothy12:

zipst:
mom prijatelju se nekako opustio feder u bendixu, pa bi u lijevoj okuci lupa po remenici, a u desnoj nista :toothy10: :dontknow:

vjeko86:
hm,i kod mene isto nešto lupka,tj,dira negdje nešto,na leru ne,tek kad krećem,i to ne stalno,kasnije i prestane,bio sam skinio dekl,i tako se provozao,i onda nije ništa lupkalo,niti drobilo,(pokušaj i ti skiniti dekl i tako se provozati),

e sad jeli moguće da je oslabio onaj veliki feder od kurble,pa kod opterećenja mašine kurbla skakuće gore dole,da li bi to riješio kupnjom kompletnog tog sistema kurble, :toothy10:

edit:e da zajeb tebi je u poklopcu dekla onaj mutavi ležaj što ide na kvačilo :drunken_smilie:,tako da mislim da nije preporučljivo bez dekla pokušati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju