Tehnički kutak > Tuning skutera
tgb-lampica ulja
Dario_#303:
imam jedan problem...
upalim skuter i krenem i skuzim odma da je nesto cudno. onako ko da se muci jedva krene al to do jedno 20 i dalje normalno.i vozim tak nekih 100 metara i skuzim da mi lampica ulja krenula svijetlit i ne gasi se.odma ugasim motor i odguram ga do doma. ulja u rezervaru bilo barem pola al nalijem ja njega do cepa.dam kontakt jos svijetli lampica.i sad sta to mooze bit?da nije uljna pumpa otisla pa da nije zaribo?neki osigurac mozda? :dontknow:
Dario_#303:
ima mozda ko kakvu ideju sta bi to moglo bit?sta da pogledam/provjerim?evo sad se malo provozo nije svijetlila jedno 5 min. i onda ga ugasim da cu ga opet upalit i pocne svijetlit :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:
al bandi:
ovako....kad upališ skuter triba zasvitlit crvena lampica koja se gasi nakon par sekundi , ako se ne gasi skuter vozi na servis nešto ne valja....ako se pali povremeno ili pri kočenju fali ti ulja al nije kritično..... :icon_thumright:
gokiSP:
kako je kolega rekao...lampica ulja se mora upalit kad das kontakt i mora se ugasit nako 5-10 sekundi..ovo sto te muci do 20 su ti oprugice kvacila, trebaju ti tvrde...
Dario_#303:
otkrio sta je...valjda negdje dolazi do kontakta jer svaki put kad predem preko neke neravnine na cesti zablinka malo.
a opruge kvacila sam stavljao stavio sam neke 15 % tvrde od serijskih, proizvodac neki top racing al opet se osjeti rupa u startu.koje da stavim onda?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju