Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Cviljenje kocnica
SlowRider:
--- Citat: pitaNS - 19 Srpanj, 2009, 01:31:26 ---ja kupio RMS al ih ne smem staviti jer se drugu na aeroxu odlepilo meso sa pločica i napravio totalan kuršlus...Znači ti Slow imaš dobro iskustvo sa njima?
--- Kraj citata ---
Sa prednjim sam napravio nekoliko tkm. A za zadnje sam bas pogledao kada sam ih stavio i imaju oko 24000km, stavljene su prije 3 godine pocetkom ovog mjeseca. Ulaganje u straznji kocioni sistem mi je nepoznanica :dontknow:
dhorvat:
Evo poslušao sam J.U.R.C.I.N. savjet i zarezao pločice po sredini na Malagutiju od moje cure i fakat, ne škripe više :icon_thumright:
Odvratno je bilo za čuti kako su škripale prije. Sad su tihe ko nove :toothy11:
J.U.R.C.A:
--- Citat: dhorvat - 19 Srpanj, 2009, 12:38:57 ---Evo poslušao sam J.U.R.C.I.N. savjet i zarezao pločice po sredini na Malagutiju od moje cure i fakat, ne škripe više :icon_thumright:
Odvratno je bilo za čuti kako su škripale prije. Sad su tihe ko nove :toothy11:
--- Kraj citata ---
jos jedan u nizu :) haha. ajde drago mi je decki da sam vam pomogao !! :headbang:
dhorvat:
--- Citat: J.U.R.C.A - 19 Srpanj, 2009, 21:47:25 ---jos jedan u nizu :) haha. ajde drago mi je decki da sam vam pomogao !! :headbang:
--- Kraj citata ---
Prerano sam se ponadao. Opet su počele cviljeti, ali doduše sa malo manje decibela :laughing7:
junior:
da tako je i meni bilo....al sam sada pospricao sa sprejem i za sad odlicno :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju