Tehnički kutak > Tuning skutera
gianelli silencers
motor-fan:
imam vune , ali mislim da nemam dihtunga , ostrugo sam starog ća
btw kolko kosta dihtung? i bi bio dobar onaj kojeg sam napravim?
luna500rr:
--- Citat: motor-fan - 21 Srpanj, 2009, 13:24:52 ---imam vune , ali mislim da nemam dihtunga , ostrugo sam starog ća
btw kolko kosta dihtung? i bi bio dobar onaj kojeg sam napravim?
--- Kraj citata ---
Upitaj u nekog majstora komadić klingerita pa sam izreži dihtung, inače se klingerit od kojeg se prave dihtunzi za auspuhe se kupuje na kvadrate, zgodnije je upitati u nekom servisu komadic...
Moj je bez dihdunga na ler gasu doslovno lupao ispod noga, kao da netko cekicem udara :laughing7:
VoRdA_NRG_MC3:
--- Citat: junior - 21 Srpanj, 2009, 00:43:13 ---vorda imam jos jedno pitanje...
ovo je u vezi svijetla...
kolko se moze vidjet na tvojoj slici ti nemas plastike izmedju lampe i prednje plastike(ono sto ko oci izgledaju) :).....
koje lapme koristis???
jel bi mi se prednja plastika(ono ko oci) rastopila da stavim h4??
--- Kraj citata ---
pa ja sam skinio te plastike jer ovako bolje izgleda, a imam obicne zarulje kupio sam u piaggio centru..
samo sto mi je glupo na NRG-u sto ima jako slaba svijetla a kad bi stavio te h4 zarulje onda bolje skini tu plastiku sa svjetala jer puno bolje izgleda bez njih..ja sam sebi mislio tu plastiku u plavo farbat pa da izgleda kao da ima xenon svjetla.. :frajer:
junior:
a ovo sto si skinuo plastiku sa svjetla(onu unutarnju) kad si isao na tehnicki jesu li ti srali za snop svijetla??
ja bih skinuo to al nije moj skuter nego burazov a on neda da se nista skida..... :angry7:
sto mislis jel bi se rastopilo??
VoRdA_NRG_MC3:
ma nebi se rastopilo, a nije mi registriran motor a nece nist srat na tehnickom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju