Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem Kriedler rc50-c!!

<< < (2/4) > >>

R@kija:

--- Citat: Gago - 16 Srpanj, 2009, 21:42:31 ---Da znam,al di cu za taj skuter to naći,moral bi nekoga zvati,niti sam ne znam koga,jel možda zna netko kolko uopče košta ta radilica?

--- Kraj citata ---

kolko sam gledao po slici cini mi se da je to orginal minareli masina gore!!

a i po slikama na googlu mi se cini sam se ne vidi dobro pa nisam 100% siguran..slikaj deklo ili nesto i koja je godina..pa ako je isto ko mianreli stavi od mine bilokoju i gas dalje

luna500rr:
Pokušaj popraviti radilicu, trebaš samo živaca, varilicu i brusilicu ili biax za nove zube...
Ako je to minarelli mašina, ili nekakva kopija, imaš radilica na svakom koraku, polovnih 150-200kn, a novih oko 100e :hello:

zac183:
Evo sad sam malo gledo po googlu i siguran sam 98% da je to minarelli...

Gago:

--- Citat: rakitje00 - 16 Srpanj, 2009, 21:44:15 ---kolko sam gledao po slici cini mi se da je to orginal minareli masina gore!!

a i po slikama na googlu mi se cini sam se ne vidi dobro pa nisam 100% siguran..slikaj deklo ili nesto i koja je godina..pa ako je isto ko mianreli stavi od mine bilokoju i gas dalje

--- Kraj citata ---
Evo rekao sam frendu i sutra cemo sa fotičem sve poslikati.Mislim da je 2004/5 godina.

Gago:

--- Citat: luna500rr - 16 Srpanj, 2009, 21:46:38 ---Pokušaj popraviti radilicu, trebaš samo živaca, varilicu i brusilicu ili biax za nove zube...
Ako je to minarelli mašina, ili nekakva kopija, imaš radilica na svakom koraku, polovnih 150-200kn, a novih oko 100e :hello:

--- Kraj citata ---
Uf,ne vjerujem da bi to mogao napraviti,nisam tolki majstor,nego ako polovna radilica tolko dojde,to bi odmah uzel.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju