Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
rodjendanska inicijativa
Doomsday:
Baš mi je žaj šta taj vikend radin... :sad1:
:sad3:
Genesis051:
Uz malo sreće, bit će još rođendana... do sad sam u društvu određenih osoba na netu već više od 2 godine, ne vidim razloga da isto ne doživim(o) i na ovom Forumu...
A i ljeto je pred nama... VALJDA ćemo se još negdje srest u dovoljno velikom broju da to možemo nazvat susretom velikih razmjera :icon_thumright: :laughing6: :laughing9: :happy6:
Punisher:
--- Citat: Genesis051 - 17 Svibanj, 2007, 10:02:29 ---Uz malo sreće, bit će još rođendana... do sad sam u društvu određenih osoba na netu već više od 2 godine, ne vidim razloga da isto ne doživim(o) i na ovom Forumu...
A i ljeto je pred nama... VALJDA ćemo se još negdje srest u dovoljno velikom broju da to možemo nazvat susretom velikih razmjera :icon_thumright: :laughing6: :laughing9: :happy6:
--- Kraj citata ---
Definitivno... čim dođe Debi idem u posjet ekipi iz Zagreba :happy6:
Genesis051:
--- Citat: Punisher - 17 Svibanj, 2007, 10:17:55 ---
--- Citat: Genesis051 - 17 Svibanj, 2007, 10:02:29 ---Uz malo sreće, bit će još rođendana... do sad sam u društvu određenih osoba na netu već više od 2 godine, ne vidim razloga da isto ne doživim(o) i na ovom Forumu...
--- Kraj citata ---
Definitivno... čim dođe Debi idem u posjet ekipi iz Zagreba :happy6:
--- Kraj citata ---
Ma, pomaaalo !... ;D Ionako je ljeto (i odlazak na kupanje) pred nama...
Vjerojatno se oni, iz metropole, "spuste" k nama, na more... :glasses9:
IZd:
--- Citat: Genesis051 - 17 Svibanj, 2007, 00:20:27 ---Negooo... ja sam asocijalan za te društvene sportove s loptom, ali kolo, tj. kotač mi već bolje ide... Još ne mogu tvrdit, ali, mislim da ću bit na oba rođendana (kako od jučer stvari stoje) :laughing6: :happy3: :happy6:
--- Kraj citata ---
Nema veze, treba nam navijača :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju