Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
rodjendanska inicijativa
Punisher:
Ja sam za ali ima do tog datuma još vremena i pitanje je oću li moći i kako ću moći doći...
Aerox nigdje ne može mrdnuti, a nemam nešto jače da bi bio u mogućnosti (Derbi dolazi u 7. mj. :-[ )... možda ako budem mogao uzeti auto ali šanse su male...
I da... ako bi više bi mi odgovarala nedjelja...
eladio:
--- Citat: Punisher - 04 Svibanj, 2007, 12:05:25 ---Ja sam za ali ima do tog datuma još vremena i pitanje je oću li moći i kako ću moći doći...
Aerox nigdje ne može mrdnuti, a nemam nešto jače da bi bio u mogućnosti (Derbi dolazi u 7. mj. :-[ )... možda ako budem mogao uzeti auto ali šanse su male...
--- Kraj citata ---
vjerovatno ce bit nedjelja , i vjerovatno ces moci doci makar nekome kao suvozac , bar se nadam..
Punisher:
--- Citat: eladio - 04 Svibanj, 2007, 12:14:19 ---
--- Citat: Punisher - 04 Svibanj, 2007, 12:05:25 ---Ja sam za ali ima do tog datuma još vremena i pitanje je oću li moći i kako ću moći doći...
--- Kraj citata ---
vjerovatno ce bit nedjelja , i vjerovatno ces moci doci makar nekome kao suvozac , bar se nadam..
--- Kraj citata ---
Ako će se ikome da ti šlepati me onda može :toothy10:
ALONSO:
a di bi vi tu feštu radili? :toothy10:
eladio:
u zagrebu je glavna, a sad ako podruznice koje ne mogu ici do zagreba budu nesto lokalno organizirale, nemam nis protiv :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju