Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
rodjendanska inicijativa
mrcina:
mogo sam si i misliti ali evo 09/10.06 ja ne radim ali planiram go.pa ako bude go dolazim naravski. ima da se oblijem vodom ko žabac KERMIT.
Genesis051:
Aj' dobro... samo ćete mi tu "road-map" malo pobliže nacrtat, kad bude datum bliži... ovako nisam ništa skužio...
Najprije neku "poznatiju" destinaciju (grad/mjesto), prema kamo se ide...
"Moja" net-karta, na HAK-ovom site-u, daje 2 rezultata:
Ima jedna Bregana Pisarovinska (na pol puta od Karlovca prema Zg - istočno od autoputa), i ona "prava" Bregana (sjeverno od Samobora, na samoj granici za Sloveniju)...
Obzirom da ne znam ni za kakav ribnjak/ribogojilište, a sve je to područje s "vodom", sve mi je to moguća opcija...
(hvala unaprijed)
Ali sad nije bitno..može, ali ima vremena, sve do koji dan pred "rođendan"... :drunken_smilie:
filiplatinovicz:
Prava Bregana je na granici sa slo.
sa stare ceste ka-zg u Rakovom potoku skreneš lijevo prema sv. Nedjelji, gdje Mario ima košnicu. Ondak ideš prema Samoboru, ali ne ulaziš u grad koji ostaje lijevo nego pičiš prema bregani. Uđeš u mjesto i ideš prema malom graničnom prijelazu... kako dalje, napisao sam ranije!
enigma:
--- Citat: Doomsday - 04 Svibanj, 2007, 11:53:38 ---Ja kažem, taj vikend radim... :sad3:
--- Kraj citata ---
meni isto pada radna subota... :toothy3:
Punisher:
Uff... meni se čini da ćemo mi Dalmatinci morati odabrati neku nama prihvatljiviju destinaciju jer su Bregane prilično daleko...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju