Općenito > Generalno o skuterima

Građansko-skuteraški prosvjed...

<< < (11/13) > >>

Punisher:

--- Citat: StreetRunner - 09 Svibanj, 2007, 11:58:13 ---
--- Citat: Punisher - 08 Svibanj, 2007, 08:39:25 ---
--- Citat: StreetRunner - 07 Svibanj, 2007, 21:05:40 ---tako je,u sve 3-4 trake se poredate lipo i 45 kmh pa nek oni pizde :laughing7: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:Dajte i neke slike bacite o koloni :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
Kako će slikati dok voze  :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Ali neka netko od vas obavezno ponese fotoaparat ili kameru ukoliko bude problema, a pod probleme najviše mislim na 'plave' tako da se brzo može žustro reagirati na to (a na reagiranje mislim na sve moguće medije...) ... nedajte da vas zahebavaju  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa Bože moj valjda će netko povest suvozača i nek on slika.
A što se tiče kako će vozit,ja san mobitelom snima dok san vozio,jednon rukon drža mobitel drugon dodava gas

--- Kraj citata ---
Mislim da snimanje pri vožnji baš i ne bi spadalo pod prosvjed  :nono:

nrg50power:
kaj onda jel ocemo onda sutra ili nece bit nista od prosvjeda

StreetRunner:

--- Citat: Punisher - 09 Svibanj, 2007, 16:12:28 ---
--- Citat: StreetRunner - 07 Svibanj, 2007, 21:05:40 ---tako je,u sve 3-4 trake se poredate lipo i 45 kmh pa nek oni pizde :laughing7: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:Dajte i neke slike bacite o koloni :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
Ali neka netko od vas obavezno ponese fotoaparat ili kameru ukoliko bude problema, a pod probleme najviše mislim na 'plave' tako da se brzo može žustro reagirati na to (a na reagiranje mislim na sve moguće medije...) ... nedajte da vas zahebavaju  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
A što se tiče kako će vozit,ja san mobitelom snima dok san vozio,jednon rukon drža mobitel drugon dodava gas

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
hebate ja tebe stvarno nesvaćan.Ja sam mislio da slikaju samo jednu fotku kolone auta iza sebe a ne da snimaju cilin puten i ostale gluposti

Punisher:

--- Citat: StreetRunner - 09 Svibanj, 2007, 20:58:42 ---
--- Citat: Punisher - 09 Svibanj, 2007, 16:12:28 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
hebate ja tebe stvarno nesvaćan.Ja sam mislio da slikaju samo jednu fotku kolone auta iza sebe a ne da snimaju cilin puten i ostale gluposti

--- Kraj citata ---
Ako će suvozač slikati neka slika... samo da vozač ne izvodi gluposti jer to ne bi bio prosvjed nego ruganje zakonu... kako bi to onda ispalo...  :binkybaby:

filiplatinovicz:

--- Citat: cujzek - 09 Svibanj, 2007, 15:25:51 ---meni je nešto važno iskrsnulo za petak pa ne mogu ići a bilo bi glupo da se ko organizator svega ne pojavim pa predlažem da se sutra nađemo u 6 na istom mjestu, molim za razumijevanje i za odgovor!
hvala

--- Kraj citata ---

malo sam zbunjen...  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju