Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR 50 pitanja i prijedlozi
J.U.R.C.A:
to crveno ti je upuhivanje zraka radi eko normi!
na sportskim ispusima to nemas pa
samo izvadis iz one gore plastike tu zeljeznu cijev i zacepis.
glede maximalne brzine pogledaj u cijevi (koja povezuje filter zraka i fergazer(na kraju blize fergazeru) dali ti postoji limic(blokada) zlatne boje.
ako da izvadi taj limic i kupi diznu 64 ako ces voziti serijski spuh ili cak 68 ako planiras u dogledno vrijeme staviti zx!
UneeK:
Evo skinio ja airbox u potrazi za tom malom zlatnom limicom :)
JURCA je bio u pravu.
Nasao "blokadu", iscupao van, sav sretan misleci da je to razlog manje krajnje brzine.
Slozio sve nazad, gas na cestu, ali rezultat na zalost isti :(
Jedino ostaje ovo da je spuh zacepljen jer kao sto sam u prethodnom postu rekao spuh je poprilicno tezak i
unutra zvecka kao da je netko lopatu sljunka ubacio.
Budem u skoro vrijeme uzeo LeoVince, multivar, red sponge, set federa za kvacilo, rolice i diznu kao sto predlazes
pa cemo vidjeti.
Jedino me muci cinjenica da ne mogu (ili ne znam) skinuti kvacilo. Kao sto sam gore u prijasnjem postu
rekao ne mogu onaj glavni vijak nikako otpustiti stoga bih molio pomoc oko toga. Da nije kontra navoj u pitanju?
Ili ima neka druga caka jer kada ga pokusavam odvrnuti okrece mi se komplet kvacilo sa kotacem. Cak i dok
drzim kocnicu pritisnutu.
J.U.R.C.A:
Ili sa pistoljem na kompresor
ili uzmi kljuc od brusilice pa zablokiraj zvono tako da gurnes kroz one dvije rupe (prijatelj nek drzi) a ti s gedorom odsarafi
postoji opcija i sa zicom(zeljeznom) pa za amortizer zavezat(isto tako korz te dvije rupe provuces)
Drnda:
radije stavi, mhr replica spuh, zute federe kuplunga, serisjki centralni i rolice oko 5.3 grama... pozeljan je i multivar.. frendu bez multivara sa tim setupom ide 105 po satu, novi runner.. gps mu je pokazao kada ide 97 ide 88 stvarne
J.U.R.C.A:
spuh od 1500 i vise kuna na serijalu?
plus isti spuh kojiu vrti serijski cilindar prek 10 k rpma.
NIKAKO!
bolji izbor mu je yasuni!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju